Σε εξέλιξη η ψηφοφορία στο πάνθεον στην Ηγουμενίτσα για την κεντροαριστερα

0

Στις 8 το πρωί ξεκίνησε η εκλογική διαδικασία από την οποία θα αναδειχθεί η ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς. Η ψηφοφορία θα διαρκέσει έως τις 8 το βράδυ.

Στην Ηγουμενίτσα μέχρι στιγμής  οι ψηφίσαντες ειναι περίπου στους 300 και  συμμετοχή όπως μας αναφέρει ο δικαστικός αντιπρόσωπος Αθανάσιος Σιντόρης είναι πολύ υψηλότερη από την αναμενόμενη. Επίσης δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το σύστημα της ψηφοφορίας και όλα βαίνουν καλώς.

Υπενθυμίζεται ότι υποψήφιοι – με αλφαβητική σειρά- είναι οι: Νίκος Ανδρουλάκης, Κωνσταντίνος Γάτσιος, Φώφη Γεννηματά, Σταύρος Θεοδωράκης, Γιώργος Καμίνης, Γιάννης Μανιάτης, Απόστολος Πόντας, Γιάννης Ραγκούσης και Δημήτρης Τζιώτης.

Μπορεί να ψηφίσει κάθε πολίτης που το επιθυμεί με την μόνη προϋπόθεση να είναι εγγεγραμμένος/η στον εκλογικό κατάλογο των εθνικών βουλευτικών εκλογών έως και τον Νοέμβριο 2017.

Για να συμμετάσχουν στην ψηφοφορία, οι πολίτες θα πρέπει να έχουν μαζί τους ταυτότητα ή διαβατήριο και να καταβάλουν εισφορά 3 ευρώ. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα καταβληθεί για την κάλυψη της δαπάνης της εκλογικής διαδικασίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ