Επίθεση Σαββίδη σε Αγγελόπουλους!

0

Την ώρα που η ΚΑΕ ΠΑΟΚ βαράει «κόκκινο», την ώρα που οι δύο Αμερικανοί της, Γκος και Χάτσερ αρνούνται να επιστρέψουν στην Ελλάδα αν δεν πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους, ο Γιώργος Σαββίδης κάνει επίθεση στους αδελφούς Αγγελόπουλους με ψευτομαγκιές παίζοντας με την αγωνία του ΠΑΟΚτζή.

Γιατί για το μείζον θέμα που ο ίδιος ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου πριν λίγες μέρες αναφέρθηκε, δεν έδωσε την παραμικρή απάντηση.

Με εκφράσεις πεζοδρομίου ο γιος του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιτέθηκε για τα δημοσιεύματα που θέλουν την ομάδα μπάσκετ να είναι στον αέρα και προφανώς για το θέμα που ανέβασε to10.gr αναφέροντας πως είναι ωραία τα «θα» που είχε πει ο Γιώργος Σαββίδης για ενίσχυση του μπάσκετ αλλά δεν αρκούν.

Μπορεί λοιπόν ο Γιωργάκης να συνεχίζει να παίζει στο instragram έχοντας προφανώς και τα νεύρα τσιτωμένα μετά την χθεσινή σφαλιάρα από τον Άρη όμως η ουσία παραμένει η ίδια.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ είναι στο χείλος του γκρεμού, καλές οι φωτό με τον Πρέλιεβιτς αλλά η οικογένεια Σαββίδη οφείλει να κάνει πράξη τις υποσχέσεις της και να ενισχύσει οικονομικά την ομάδα μπάσκετ. Να βοηθήσει σε πρώτη φάση να επιστρέψουν οι Γκος και Χάτσερ.

Όσο για την ξεκάθαρη επίθεση στην ΚΑΕ Ολυμπιακός και τους αδελφούς Αγγελόπουλους είναι κάτι που ο Γιώργος Σαββίδης έχει επιλέξει εδώ και καιρό επηρεασμένος προφανώς από τις κοινές φιλίες που έχει.


to10.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here