Με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν εκ νέου, οι έρευνες για τον εντοπισμό του δύτη – πατέρα 4 παιδιών – τα ίχνη του οποίου αγνοούνται από το βράδυ της Τετάρτης.
Στις έρευνες συμμετέχει το Λιμενικό με σκάφη και ναυαγοσωστικό, η Πυροσβεστική, δύτες της ΕΜΑΚ, ιδιωτικά σκάφη και εθελοντές που αναζητούν τον 47χρονο στη θάλασσα αλλά και στις ακτές της ευρύτερης περιοχής κοντά στη Μονή Κουδουμά, όπου ο αγνοούμενος δύτης βρισκόταν για να ψαρέψει, παρέα με ένα φίλο του, ο οποίος δήλωσε την εξαφάνισή του.
Στις έρευνες και σήμερα αναμένεται να συνδράμει ελικόπτερο, αλλά και drone.
PGRpdiBzdHlsZT0iIiBjbGFzcz0ibW9iaWxlX2Jhbm5lciBiYW5uZXItc3RpY2t5Ij4NCgkJCTxkaXYgaWQ9J3ZyYWRpbmlfUFInIGNsYXNzPSJiYW5uZXItc3RpY2t5Ij4NCiAgPHNjcmlwdD4NCiAgICBnb29nbGV0YWcuY21kLnB1c2goZnVuY3Rpb24oKSB7IGdvb2dsZXRhZy5kaXNwbGF5KCd2cmFkaW5pX1BSJyk7IH0pOw0KICA8L3NjcmlwdD4NCjwvZGl2PgkJCTwvZGl2Pg==
Βρήκαν το ψαροτούφεκο του αγνοούμενου
Πριν την ολοκλήρωση των ερευνών την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου, εντοπίστηκε το ψαροτούφεκό του, αρκετά κοντά στο σημείο που φέρεται να χάθηκαν τα ίχνη του, σε βάθος 10 μέτρων στην Ελιγιά, στο νότιο Ηράκλειο.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, το ψαρατούφεκο βρέθηκε «σφηνωμένο» σε βράχο μαζί με το ψάρι που είχε πιάσει ο 45χρονος.
πηγη