Πρώτη εβδομάδα μόδας στο Παρίσι χωρίς τον Καρλ Λάγκερφελντ

0

Το ντεφιλέ του οίκου Chanel που κλείσει στις 5 Μαρτίου την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, που ξεκίνησε χθες, δεν θα είναι σαν τα άλλα.

Για πρώτη φορά τα τελευταία 36 χρόνια, ο Καρλ Λάγκερφελντ δεν θα δει την δουλειά του να παρουσιάζεται στον πλανήτη και δεν θα περπατήσει στην πασαρέλα με τα μοντέλα του.

Ο «Κάιζερ» της μόδας πέθανε στις 19 Φεβρουαρίου. Όμως η τελευταία κολεξιόν που σχεδίασε για τη Chanel, της οποίας ήταν καλλιτεχνικός διευθυντής επί 36 χρόνια, θα παρουσιαστεί την τελευταία ημέρα της Fashion week και θα είναι ένας φόρος τιμής στον τελευταίο των μεγάλων μετρ της υψηλής ραπτικής.  

Παράλληλα, το ντεφιλέ της 5ης Μαρτίου θα επισφραγίσει την άφιξη της Βιρζινί Βιάρ – την επί χρόνια στενότερη συνεργάτη του Λάγκερφελντ – στα ηνία του οίκου. 

Ο Καρλ Λάγκερφελντ την παρουσίαζε ως «το δεξί του χέρι και το αριστερό του ταυτόχρονα». Εκείνη είχε δηλώσει στο AFP το 2015 ότι «συμπληρώνει»τον σχεδιαστή: «Τον καταλαβαίνω καλά, καταφέρνω να εξιδανικεύω αυτό που θέλει να κάνει, κατάλαβα πού θέλει να φθάσει τη Chanel».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

 

 


kathimerini.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here