Σκληρή ανακοίνωση της Θύρας 7 για τον αποκλεισμό από τη Λαμία

0

Σκληρή ανακοίνωση εναντίον ποδοσφαιριστών και προπονητή εξέδωσε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης η Θύρα 7. Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού αναφέρουν ότι εφεξής, δεν θα γίνονται αποδεκτά κανένα αποτέλεσμα, πλην της νίκης και σε αντίθετη περίπτωση οι παίκτες θα βρίσκουν τους οπαδούς μπροστά τους. Ενώ καλούν τον Πέδρο Μαρτίνς να ετοιμάσει τα πράγματά του!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύρας 7 αναφέρει τα εξής:

«Η ώρα έφτασε, το ποτήρι ξεχείλισε, είστε ΛΙΓΟΙ ΟΛΟΙ για άλλη μια χρόνια. Ή πάρτε το μπούλο ή μάθετε που παίζετε. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΚΤΟΣ ΣΤΟΧΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ; ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ. Παίζετε με την δυναμό σαν κότες, στην τουμπα χωρίς ψυχή, με την Λαμία με έπαρση ότι έχετε περάσει πριν καν παίξετε. Η ΘΥΡΑ 7, έκανε υπομονή, δεν μίλαγε τόσο καιρό, ήταν δίπλα σας και σας εμψύχωνε, πλέον όμως, ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ, όταν δεν κάνετε το μοναδικό πράγμα που πρέπει, ΝΑ ΝΙΚΑΤΕ!

Ελάτε το καλοκαίρι να πάρετε συμβόλαιο και θα είμαστε εκεί, ορισμένοι άνθρωποι εξαφανιστείτε από τον πάγκο γιατί αν δεν φύγετε μόνοι σας θα φύγετε με κλωτσιές. Και Μαρτινς, είχες την ομάδα από την αρχή της χρονιάς, είχες έρθει από τον Απρίλιο να δεις τις ελλείψεις με στόχο να φτιάξεις αυτό που ονειρευόμαστε. Ομως δυστυχώς δεν κατάφερες να έχεις την ομάδα ΠΡΩΤΗ. Μηπως ήρθε η ώρα να ετοιμάσεις τα πράγματα σου σιγά-σιγά για κάθε ενδεχόμενο;»


to10.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here