Παρασκευή, 1 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΈρχονται αλλαγές στον στόλο των ταξί - Πόσα μπορούν να αντικατασταθούν από...

Έρχονται αλλαγές στον στόλο των ταξί – Πόσα μπορούν να αντικατασταθούν από μίνι βαν

Το ποσοστό των Επιβατηγών Δημόσιας Χρήσης (Ε.Δ.Χ.) Ταξί που είναι δυνατόν να αντικατασταθούν με επιβατηγά οχήματα έξι έως εννέα θέσεων, ορίζει απόφαση που υπέγραψε η υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χριστίνα Αλεξοπούλου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η απόφαση αφορά σε Ε.Δ.Χ. Ταξί με έδρα στις Περιφέρειες Αττικής, Ιονίων Νήσων, Κρήτης και την Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, τα οποία μπορούν να αντικατασταθούν με επιβατηγά οχήματα 6 έως 9 θέσεων.

Ειδικότερα, στην απόφαση προβλέπονται τα εξής:

* Το ποσοστό των Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτων Ταξί τα οποία μπορούν να αντικατασταθούν με επιβατηγά οχήματα έξι (6) έως εννέα (9) θέσεων ανά διοικητική μονάδα της Περιφέρειας Αττικής καθορίζεται στο 30%.

* Το ποσοστό των Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτων Ταξί τα οποία μπορούν να αντικατασταθούν με επιβατηγά οχήματα έξι (6) έως εννέα (9) θέσεων ανά διοικητική μονάδα της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας καθορίζεται στο 30%.

* Το ποσοστό των Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτων Ταξί τα οποία μπορούν να αντικατασταθούν με επιβατηγά οχήματα έξι (6) έως εννέα (9) θέσεων ανά διοικητική μονάδα της Περιφέρειας Κρήτης καθορίζεται στο 30%.

* Το ποσοστό των Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτων Ταξί τα οποία μπορούν να αντικατασταθούν με επιβατηγά οχήματα έξι (6) έως εννέα (9) θέσεων ανά διοικητική μονάδα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων καθορίζεται ως εξής:

 

To άρθρο Έρχονται αλλαγές στον στόλο των ταξί – Πόσα μπορούν να αντικατασταθούν από μίνι βαν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .


πηγη

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλή

Τελευταία Σχόλια

Μαλακας μία ζωή με τα μουνόπανα που έχουμε μπλέξει επί Ηγουμενίτσα: “Έφοδος” στο ΤΕΠ, κλειστό το αιματολογικό- ΤΩΡΑ +(Βίντεο)
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com