Κυριακή, 3 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑ«Κούρεψαν» δάνειο κατά 65,84% σε συνταξιούχο – Τι συνέβη

«Κούρεψαν» δάνειο κατά 65,84% σε συνταξιούχο – Τι συνέβη

Έγινε «κούρεμα» δανείου κατά 65,84% σε  χαμηλοσυνταξιούχο, ύστερα από παρέμβαση της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας (ΕΕΚΕ). Σύμφωνα με την ΕΕΚΕ, το υπόλοιπο ποσό του εν λόγω συνταξιούχου ρυθμίστηκε σε 120 δόσεις χωρίς την προσημείωσης της Ά κατοικίας του καταναλωτή, παρόλο που αρχικά η τράπεζα το απαιτούσε για τη ρύθμιση της οφειλής.

Σημειώνεται δε πως ο συνταξιούχος αυτός κατοικεί σε παραμεθόριο νησί και δεν μπορεί να αποπληρώσει το δάνειό του λόγω της ακρίβειας σε συνάρτηση με το χαμηλό εισόδημά του. Μάλιστα, η οφειλή της πιστωτικής κάρτας ανερχόταν σε 28.104,85 ευρώ . H ΕΕΚΕ παρέχει από το 2010 στους καταναλωτές υποστήριξη και συμβουλευτική για την εξωδικαστική ρύθμιση των οφειλών τους προς τα πιστωτικά ιδρύματα.

Καλούνται οι καταναλωτές που αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα στη ρύθμιση των οφειλών τους, να επικοινωνούν με την Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:

-On line φόρμα υποβολής αιτήματος: https://eeke.gr/activities-of-e-e-k-e-2/rithmisi-ofilon/

-e-mail: [email protected]

-Τel :210-8817730

-Web: www.eeke.gr

-fb: www.facebook.com/enosikatanaloton/

 

 

 

 


RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλή

Τελευταία Σχόλια

Μαλακας μία ζωή με τα μουνόπανα που έχουμε μπλέξει επί Ηγουμενίτσα: “Έφοδος” στο ΤΕΠ, κλειστό το αιματολογικό- ΤΩΡΑ +(Βίντεο)
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com