Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑ15ο OTS Forum: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τριήμερο συνέδριο για την τοπική...

15ο OTS Forum: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τριήμερο συνέδριο για την τοπική αυτοδιοίκηση

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 15ο τριήμερο forum που διοργάνωσε στη Θεσσαλονίκη η εταιρεία λογισμικών OTS με θέμα τον ψηφιακό μετασχηματισμό

«Για τη δική μας την περιφέρεια είναι το πρώτο και σημαντικότερο εργαλείο για την αγροτική παραγωγή, δεν μπορείς να πας στη νέα ανταγωνιστική εποχή χωρίς να περάσεις πρώτα από την ψηφιακή εποχή στα αγροτικά προϊόντα», δήλωσε ο νεοκλεγείς Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας.

Αυτοδιοικητικοί από κάθε γωνιά της χωράς ενημέρωσαν κι ενημερώθηκαν για όλες τις εξελίξεις γυρω από την τεχνολογία αλλά και το πώς οι οργανισμοί μπορούν να έχουν μία καλύτερη και ποιητικότερη λειτουργία πάντα προς οφελος των πολίτων

«Δεν μας εμποδίζει τίποτα να προχωρήσουμε στον τομέα της τεχνολογίας στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης λαμβάνοντας πάντα υπόψιν την βιοηθική το σύνταγμα και τα ανθρώπινα δικαιώματα», είπε ο Λάζαρος Κυρίζογλου, πρόεδρος Κ.Ε.Δ.Ε, Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης.

«Στο κάθε βήμα που κάνουμε η τεχνολογία μας προλαβαίνει. Πρέπει να επικαιροποιούμε τις γνώσεις μας, να ανταλλάσσουμε απόψεις όπως είναι εδώ, με σημαντικούς συναδέλφους, δήμαρχους, περιφερειάρχες, ανθρώπους της δημόσιας διοίκησης. Επαναλαμβάνω είναι χρήσιμο η ανταλλαγή διαλόγου και ο εμπλουτισμός των γνώσεων μας», είπε ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης.

Το forum έκλεισε με μία ημερίδα για την Ψηφιακή στρατηγική στην Τοπική αυτοδιοίκηση, ενώ χορηγός επικοινωνίας ήταν η Alter Ego και η City Hub.


πηγη

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλή

Τελευταία Σχόλια

Μαλακας μία ζωή με τα μουνόπανα που έχουμε μπλέξει επί Ηγουμενίτσα: “Έφοδος” στο ΤΕΠ, κλειστό το αιματολογικό- ΤΩΡΑ +(Βίντεο)
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com