Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΟι επιτυχόντες ΕΠΟΠ καλούνται για κατάταξη 11 έως 13 Δεκεμβρίου – Αναλυτικά...

Οι επιτυχόντες ΕΠΟΠ καλούνται για κατάταξη 11 έως 13 Δεκεμβρίου – Αναλυτικά οι προσλήψεις

Το ΓΕΕΘΑ ενημερώνει ότι από 11 έως 13 Δεκεμβρίου θα κληθούν να καταταγούν οι επιτυχόντες Επαγγελματίες Οπλίτες (ΕΠΟΠ). Οι επιτυχόντες σε περισσότερους από έναν διαγωνισμούς πρόσληψης ΕΠΟΠ 2023, θα λάβουν σχετικό email.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ, τη Δευτέρα (04.12.2023), οι επιτυχόντες Επαγγελματίες Οπλίτες στον διαγωνισμό πρόσληψης του Στρατού Ξηράς, του Πολεμικού Ναυτικού, της Πολεμικής Αεροπορίας και του Κοινού Νομικού Σώματος, θα κληθούν για κατάταξη από 11 έως 13 Δεκεμβρίου 2023.

Ειδικότερα, το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας διευκρινίζει ότι τα Σημειώματα Κατάταξής τους θα αποσταλούν μέσω των Στρατολογικών Υπηρεσιών που ανήκουν. Υπενθυμίζεται ότι οι πίνακες επιτυχόντων – επιλαχόντων στο πλαίσιο των εν εξελίξει διαγωνισμών πρόσληψης ΕΠΟΠ είναι διαθέσιμοι στις παρακάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις:

– Για τον Στρατό Ξηράς: www.army.gr

– Για το Πολεμικό Ναυτικό: www.hellenic.navy.gr

– Για την Πολεμική Αεροπορία: www.haf.gr

– Για το Κοινό Νομικό Σώμα: www.stratologia.gr

Οι απορριπτέοι υποψήφιοι ενημερώνονται για τον λόγο απόρριψής τους με αποκλειστικά δική τους ευθύνη από τις σχετικές ηλεκτρονικές διευθύνσεις:

– Για τον Στρατό Ξηράς: https://epop.army.gr

– Για το Πολεμικό Ναυτικό: https://epop.hellenicnavy.gr

– Για την Πολεμική Αεροπορία: https://epop.haf.gr

– Για το Κοινό Νομικό Σώμα: https://epopnom.army.gr

Οι επιτυχόντες σε περισσότερους από έναν διαγωνισμούς πρόσληψης ΕΠΟΠ έτους 2023, θα λάβουν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στο οποίο οφείλουν να δηλώσουν τον Κλάδο στον οποίο επιθυμούν να καταταγούν (Στρατό Ξηράς, Πολεμικό Ναυτικό, Πολεμική Αεροπορία ή Κοινό Νομικό Σώμα).

πηγή: OnAlert.gr

To άρθρο Οι επιτυχόντες ΕΠΟΠ καλούνται για κατάταξη 11 έως 13 Δεκεμβρίου – Αναλυτικά οι προσλήψεις δημοσιεύτηκε στο NewsIT .


πηγη

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλή

Τελευταία Σχόλια

Μαλακας μία ζωή με τα μουνόπανα που έχουμε μπλέξει επί Ηγουμενίτσα: “Έφοδος” στο ΤΕΠ, κλειστό το αιματολογικό- ΤΩΡΑ +(Βίντεο)
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com