Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΘΕΣΠΡΩΤΙΑΘεσπρωτία: Οπτική ίνα στη λωρίδα της Σαγιάδας

Θεσπρωτία: Οπτική ίνα στη λωρίδα της Σαγιάδας

Ένα πάγιο εξαιρετικής σημασίας αίτημα των Επιχειρηματιώνπου δραστηριοποιούνται στη Λωρίδα της Σαγιάδας , αυτό της επέκτασης- ανάπτυξης   της Οπτικής ίνας στην περιοχή ,   μπήκεσε στάδιο υλοποίησης .

Μετά από πολλές προσπάθειες του Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας Θωμά Πιτούλη ο οποίος έθεσε το θέμα στο υψηλότερο πολιτικό επίπεδο , στο  γραφείο του Πρωθυπουργού , συνεργεία της  Cosmote ξεκίνησαν ήδη τις μετρήσεις στην περιοχή για να συνταχτεί η απαραίτητη  μελέτη.

Στην τελευταία επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Ηγουμενίτσα ο Αντιπεριφερειάρχης συναντήθηκε με τον Διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού κ. Νέζηενημερώνοντας τον για πολλοστή φορά δια ζώσης ,   για την ανάγκη ανάπτυξης επέκτασης της οπτικής ίνας προκειμένου για να καλυφθούν οι ανάγκες της Επιχειρηματικής κοινότηταςπου δραστηριοποιείται στην περιοχή , των κατοίκων  αλλά και του Στρατού .

Ο κ. Νέζης και στη συνέχεια ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής κ . Παπαστεργίου ,  τους οποίους και ευχαρίστησε ο Αντιπεριφερειάρχης , επιλήφθηκαν του θέματος και σύντομα θα έχουμε τη μελέτη για να προχωρήσει το έργο.  

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλή

Τελευταία Σχόλια

Μαλακας μία ζωή με τα μουνόπανα που έχουμε μπλέξει επί Ηγουμενίτσα: “Έφοδος” στο ΤΕΠ, κλειστό το αιματολογικό- ΤΩΡΑ +(Βίντεο)
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com