Γκάζι: Τα πρώτα λόγια του 29χρονου Κρητικού της αιματηρής συμπλοκής

0

Εξιτήριο έλαβε το απόγευμα της Τετάρτης ο 29χρονος, που είναι αδελφός του 34χρονου ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά από τον «πιστολέρο» στο Γκάζι, καθώς η κατάσταση της υγείας του έχει εμφανίσει σημαντική βελτίωση.

Ο άνδρας θα παραμείνει για μία – δύο ημέρες στην Αθήνα και έπειτα θα επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Μάλια Κρήτης.

Ο 29χρονος Κρητικός της αιματηρής συμπλοκής μιλά αποκλειστικά στο «Πάμε Δανάη» για την πορεία της υγείας του φίλου του αλλά και του αδελφού του.

«Στο κρεβάτι είμαι, στο σπίτι. Δεν μπορώ να μιλήσω ακόμα, δεν είναι ώρα ακόμα, μόλις ξεμπερδέψουμε θα σου πω. Δεν ξέρουμε πώς είναι ο Δημήτρης. Περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα. 48 ώρες, ακόμα δεν έχει ξυπνήσει. Τα ίδια και ο Φραγκίσκος, με λίγα παραπάνω προβλήματα. Ε, είναι λίγο χειρότερα από εμένα».

Στο «Πάμε Δανάη» μίλησε και η μητέρα του 29χρονου, λέγοντας πως όλοι είναι σοκαρισμένοι.

«Το παιδί είναι ακόμα τραυματισμένο. Θα γίνουν τα παιδιά καλά. Δόξα τω Θεώ θα βγει και το άλλο μου παιδί και όλα θα πάνε καλά. Θα περιμένουμε σε 10 ημέρες να αρχίσει η διαδικασία για να ξυπνήσουν τον Δημήτρη και θα δούμε από εκεί. Έχουμε μία μικρή πορεία, αλλά θα φτιάξουν όλα. Όλα καλά μέχρι τώρα. Εδώ γι’ αυτό το λόγο είναι η μάνα.


πηγη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ