Σάββατο, 2 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΑΑΔΕ: Ψηφιακή η κοινοποίηση των αποφάσεων για τις ενδικοφανείς προσφυγές

ΑΑΔΕ: Ψηφιακή η κοινοποίηση των αποφάσεων για τις ενδικοφανείς προσφυγές

Η ψηφιοποίηση της διαδικασίας της ενδικοφανούς προσφυγής επεκτείνεται και στην ψηφιακή κοινοποίηση των σχετικών αποφάσεων, που εκδίδει η Διεύθυνση Επίλυσης Διαφορών (ΔΕΔ) της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

Με απόφαση του Διοικητή της ΑΑΔΕ, Γιώργου Πιτσιλή, από 02/01/2024, οι αποφάσεις της ΔΕΔ αναρτώνται στο λογαριασμό του φορολογούμενου στην ψηφιακή πύλη myAADE, στη διαδρομή Μητρώο & Επικοινωνία / Τα Μηνύματά μου, ενώ οι φορολογούμενοι ενημερώνονται για την ανάρτηση και με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση που έχουν δηλώσει στην ψηφιακή πύλη myAADE («Μητρώο & Επικοινωνία/Στοιχεία επικοινωνίας»).

Οι πολίτες και οι επιχειρήσεις ενημερώνονται έτσι άμεσα για το περιεχόμενο της απόφασης της ΔΕΔ επί της ενδικοφανούς προσφυγής τους, γεγονός που διασφαλίζει τα δικαιώματά τους και διευκολύνει την εμπρόθεσμη άσκηση δικαστικής προσφυγής και την ορθή εκπλήρωση των φορολογικών υποχρεώσεων.


RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλή

Τελευταία Σχόλια

Μαλακας μία ζωή με τα μουνόπανα που έχουμε μπλέξει επί Ηγουμενίτσα: “Έφοδος” στο ΤΕΠ, κλειστό το αιματολογικό- ΤΩΡΑ +(Βίντεο)
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com