Σάββατο, 2 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΡούλα Πισπιρίγκου: «Με χτύπησαν στο Ανθρωποκτονιών» – Συνεχίζεται η απολογία της μητέρας...

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Με χτύπησαν στο Ανθρωποκτονιών» – Συνεχίζεται η απολογία της μητέρας από την Πάτρα

«Ο επικεφαλής αστυνομικός με ρώτησε: “Την σκότωσες τη Τζωρτζίνα;” Του λέω “όχι”. Με το που του είπα “όχι” άρχισε να με βαράει . Το κεφάλι μου πήγαινε και ερχόταν στον τοίχο. Και μου λέει “πες το να τελειώνουμε και με χτύπησε στο στομάχι”. Να μου λέει: “Πες για τον Δασκαλάκη να τελειώνουμε”. Του λέω: “Αφήστε με ήσυχη, πείτε μου τι έχει γίνει με το παιδί. Γιατί με κατηγορείτε;” Να μου λέει: “Πες το να ελαφρύνεις τη θέση σου”. “Δεν έχω κάνει τίποτα” λέω εγώ. Μπαίνει ο Λύτρας, και ήμουν κατακόκκινη από τα χτυπήματα. Έτρωγαν κάτι πίτες. Πέταξαν μια πίτα στο πάτωμα. Και μου λένε ”Θα φας την πίτα σαν σκυλί γιατί τέτοιο είσαι”».

Καταγγέλλει πως συνέχισαν να τη χτυπούν ενώ ισχυρίστηκε πως της πρότειναν να ομολογήσει και εκείνοι θα κανονίσουν ευνοϊκότερη μεταχείριση.

«Μπήκαν λοιπόν μέσα. Μου λένε ότι “θα πούμε ότι ο Δασκαλάκης είναι μέσα στα φάρμακα, θα το κανονίσουμε να πούμε ότι το έκανες από οίκτο γιατί το παιδί ήταν άρρωστο. Και θα το κανονίσουμε να είναι η ποινή σου το πολύ 10 χρόνια”. Εγώ αρνιόμουν και ρωτούσα: “Έχετε συλλάβει και το Μάνο;” Μου λένε: “Όχι αλλά δε θέλει να σε ξέρει, δε θέλει να σου ξαναμιλήσει».

Η Ρούλα Πισπιρίγκου για μια ακόμη φορά ισχυρίστηκε πως είναι αθώα. Περιέγραψε το πώς έζησε εκείνη την ήμερα που με δρακοντιά μέτρα και αλεξίσφαιρο γιλέκο περνούσε το κατώφλι της ανακρίτριας.

«Αυτό που αντίκρισα ήταν απίστευτο. Δεν μπορούσαμε να περπατήσουμε. Ήμουν με αλεξίσφαιρο. Αστυνομικοί, ΟΠΚΕ, είχε πάρα πολύ κόσμο. Να μου πετάνε μπουκάλια, με χτύπησε μπουκάλι στον ώμο. Δεν ξέρω πόση ώρα πέρασε μέχρι να μπω. Με ρωτούσαν δημοσιογράφοι «γιατί το έκανες, αν το μετάνιωσα». Με ρωτούσαν αν το έκανα για τον άντρα μου».

Στην απολογία της είπε πως γεννήθηκε ένας μύθος γύρω από το όνομα της και πως δεν κατάλαβε το πως από την μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε κατηγορούμενη για τους θανάτους των 3 παιδιών της.

«Ήταν η περίοδος που όλη η Ελλάδα μιλούσε για αυτό και είχε αρχίσει ένας μύθος γύρω από το δικό μου όνομα. Οι δύο υποθέσεις των άλλων 2 παιδιών είχαν μπει στο αρχείο. Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να γίνονται Πυθίες ξαφνικά όλοι . Δεν ξέρω ποιους σκοπούς εξυπηρετεί. Και όλη η κοινή γνώμη μα παρασύρεται από όλο αυτό κ να έχει αυτό το μένος απέναντι μου. Δεν ήμασταν ένα δημόσιο πρόσωπο για να κάτσει κάποιος να ασχοληθεί. Απλά ακούστηκε η ιστορία αυτό το παράδοξο ότι 3 παιδιά στην ίδια οικογένεια πέθαναν μέσα σε 2 χρόνια».

Με νάρθηκες… στη δίκη

Από την σημερινή συνεδρίαση απουσίαζε ο Αλέξης Κούγιας σε αντίθεση με τον Μάνο Δασκαλάκη που ήταν από τους πρώτους που μπήκαν στην αίθουσα.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου με το που ανέβηκε στο εδώλιο έβγαλε από την σακούλα που κρατούσε νάρθηκες.

«Όσο ήταν στην εντατική η Τζωρτζίνα είχε κάποιους νάρθηκες και τους έχω φέρει για να τους δείτε… κι αυτό το κολάρο της».

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας της, ξεκίνησαν οι ερωτήσεις από την έδρα.

Πρόεδρος: Σας άκουσα με πολλή προσοχή. Θέλω να πάμε πίσω. Στην αρχή. Θέλω να καταλάβω ποιον άνθρωπο έχω απέναντι μου. Μιλήστε μας για τον εαυτό σας. Ξεκινήστε από την παιδική σας ηλικία.

Την ρώτησε σχεδόν για τα πάντα, για τα παιδικά της χρόνια, το διαζύγιο των γονιών της, τις σπουδές της, τις φίλες της αλλά και τη σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη.

«Η σχέση μας δεν ήταν σαν την διαφήμιση του ΒΙΤΑΜ. Η δική μου επιλογή αποδείχτηκε λανθασμένη, και αυτό το λέω τώρα. Γνωριστήκαμε σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Εντυπωσιακός άντρας, ήμουν ερωτευμένη και ήταν κοινή απόφαση να κάνουμε οικογένεια».

Η σχέση με τον Μάνο Δασκαλάκη

Η Πισπιρίγκου μίλησε με κάθε λεπτομέρεια για τις εξωσυζυγικές του Μάνου ενώ τόνισε πως κάθε φορά επέστρεφε γονυπετής πίσω.

«Με το που μπήκε στο σπίτι έπεσε στα πόδια μου κλαίγοντας και ζητώντας συγγνώμη. Γιατί έφτασε στο σημείο να μου τα πει; Τους είχε πιάσει στα μηνύματα ο αρραβωνιαστικός της κοπέλας και του είχε στείλει απειλητικό μήνυμα ότι θα τα πω στην γυναίκα σου και θα τον βγάλει στην espresso γιατί έστελνε πορνογραφικό υλικό στην αρραβωνιαστικιά του».

Μίλησε και για την ημέρα που ο Μάνος την χαστούκισε, για τη δική της εξωσυζυγική σχέση αλλά και για το πόσο τον κοροϊδευαν οι συμπαίκτες στην ομάδα του για την ενασχόληση του με το τραγούδι.

«Με χαστούκισε μπροστά στη Τζωρτζίνα και είχα το μωρό αγκαλιά. Είπαμε να χωρίσουμε. Ο ξάδελφος μιας φίλης μου μου είπε ότι υπάρχει μια μεγάλη ομάδα στο viber και πως οι άλλοι ποδοσφαιριστές κορόιδευαν τον Μάνο για το τραγούδι. Βρεθήκαμε και μου τα έδειξε. Και τις επόμενες μέρες ξαναβρεθήκαμε και έγινε η ερωτική πράξη… Η μοναδική φορά».

Αίσθηση προκάλεσε ο ισχυρισμός της ότι ο Δασκαλάκης την ημέρα της κηδείας της Τζωρτζίνας είχε βγει για φαγητό με φίλους.

«Την ημέρα της κηδείας του παιδιού ο Μάνος βγήκε για φαγητό. Εγώ του έλεγα πρόσεχε τις κινήσεις σου. Έχασες το τρίτο σου παιδί και εσύ πας για φαγητό; Μου απαντούσε «θέλω να ξεφύγω, πνίγομαι δεν μπορώ να το διαχειριστώ».

«Ζωντανή νεκρή ήμουν στην Μαλένα, βαθιά θυμωμένη ήμουν στην Ίριδα» θα πει ενώ συμπλήρωσε πως ήταν πάντα δυνατή για χάρη της Τζωρτζίνας που υπήρχε πίσω.

Στην συνέχεια ρωτήθηκε για την ημέρα της απόπειρας με την κατηγορούμενη να αρνείται πως αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

«Πήγα σε ένα ξενοδοχείο για ένα βράδυ. Η Τζωρτζίνα βρισκόταν στην μητέρα μου. Του είχα στείλει ένα μήνυμα να προσέχεις την Τζωρτζίνα, σας αγαπώ. Και το πήρε όπως ήθελε ο Μάνος και νόμιζε ότι εγώ θα αυτοκτονήσω. Ό,τι να ’ναι…».

Πρόεδρος: Μετά τον θάνατο της Τζωρτζινας πώς το βιώσατε;

Ρ. Πισπιριγκου: Μέχρι και τώρα το βιώνω. Πήγα στον ψυχίατρο, πήρα χάπια δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Ερχόμουν σε ερωτική επαφή με τον Μάνο, προσπαθούσα να βρω διεξόδους άλλου. Η (νονά της Τζωρτζίνας) μου είπε να πάμε σε καφετζού. Ήταν δικές της γνωριμίες αυτές. Εγώ έψαχνα να βρω από τα γονίδια μέχρι το άλλο άκρο αν έχουν κάνει μάγια στο σπίτι μου. Με είχαν πείσει ότι είχαν κάνει μάγια στον κ. Δασκαλάκη και επηρέαζε εμένα και τα παιδιά μου.

Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης, η Ρούλα Πισπίριγκου γύρισε, κοίταξε όλο νόημα τον Μάνο Δασκαλάκη και αποχώρησε με τη συνοδεία αστυνομικών.


πηγη

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλή

Τελευταία Σχόλια

Μαλακας μία ζωή με τα μουνόπανα που έχουμε μπλέξει επί Ηγουμενίτσα: “Έφοδος” στο ΤΕΠ, κλειστό το αιματολογικό- ΤΩΡΑ +(Βίντεο)
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com