Αναμένονται εντάλματα σύλληψης για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι

0

Καταθέσεις από άτομα του στενού κύκλου του Μπάμπη, που αγνοείται από τις 4 Ιανουαρίου, καθώς και κατοίκων του Μεσολογγίου, έχει συλλέξει το κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που μετέβη στην περιοχή για την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, αναμένονται εντάλματα σύλληψης, καθώς αυτές οι καταθέσεις έχουν οδηγήσει την έρευνα για την υπόθεση εξαφάνισης σε ένα νέο στάδιο, σε συνδυασμό με την ανάλυση που έχει γίνει σε «κλώνο» που έχει δημιουργηθεί της συσκευής του κινητού του 31χρονου από το Μεσολόγγι. Το κινητό του αγνοούμενου δεν έχει εντοπιστεί, ωστόσο οι Αρχές έχουν καταφέρει να ανακτήσουν πολλά δεδομένα από το τηλέφωνο του 30χρονου, τα οποία δείχνουν προς τα πού πρέπει να κατευθυνθούν οι έρευνες.

Επιπλέον, πολύ σημαντικό θεωρείται το γεγονός πως έχουν καταφέρει να ανακτηθούν δεδομένα από το κινητό του 50χρονου κρεοπώλη και οι συνομιλίες πριν από την εξαφάνιση.

Οι έρευνες των Αρχών είχαν εστιάσει στην περιοχή όπου η κάμερα της Ιόνιας Οδού είχε εντοπίσει το αυτοκίνητο το 50χρονου.

Σήμερα (12.01.2024) εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια της έρευνας κάποια ευρήματα στο σημείο. Οι Αρχές πήραν μαζί τους δύο σακούλες με ευρήματα, οι οποίες εστάλησαν για έλεγχο, ώστε να διαπιστωθεί εάν συνδέονται με την εξαφάνιση του 30χρονου.

Όπως διαπιστώθηκε από την ανάλυση του κινητού τηλεφώνου του 50χρονου κρεοπώλη η συσκευή τις επίμαχες ώρες όπου χάθηκαν τα ίχνη του 30χρονου φαίνεται να είναι άνεργο και μάλιστα να το έχει αφήσει στο σπίτι του. Έμπειροι αξιωματικοί ερμηνεύουν την συγκεκριμένη κίνηση ως μια πράξη για να μην εντοπιστούν οι κινήσεις του.

Στις πιεστικές ερωτήσεις των αστυνομικών, ο 50χρονος επανέλαβε πως θυμάται μόνο μέχρι τη στιγμή που άφησε τον νεαρό αγνοούμενο στο σημείο που του ζήτησε. Στη συνέχεια, όπως φέρεται να είπε, έκανε χρήση ουσιών με αποτέλεσμα να μην μπορεί να θυμηθεί και να εξηγήσει τις κινήσεις που έκανε.

To άρθρο Αναμένονται εντάλματα σύλληψης για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .


πηγη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ