Μεσολόγγι: Ώρες αγωνίας για τους συγγενείς του 30χρονου – Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του

0

Σημειώνεται πως το βράδυ της 4ης Ιανουάριου ήταν η τελευταία ημέρα όπου κάποιος είδε ζωντανό τον Μπάμπη, με τους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών και των Εγκληματολογικών Ερευνών να προσπαθούν να βάλουν τέλος στο μυστήριο και τον καθημερινό εφιάλτη των συγγενών του 30χρονου.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών, ενώ δύτες ερευνούν τη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου, ελπίζοντας να βρουν ίχνη του 30χρονου κυνηγού.

Παράλληλα, οι Αρχές εστιάζουν στα μηνύματα που αντήλλαξαν ο 30χρονης κυνηγός με τον 50χρονο κρεοπώλη, ο οποίος έχει μπει στο στόχαστρο των Αρχών.

Υπενθυμίζεται πως ανάμεσα στα μηνύματα που είχαν ανταλλάξει οι δύο άνδρες, ο 30χρονος ζητούσε πίσω το ποσό των 17.000 ευρώ που είχε δανείσει στον 50χρονο.

Την ίδια στιγμή ώρες αγωνίας βιώνουν οι οικείοι του 30χρονου αγνοούμενου, με την αδερφή του να αναφέρει στο MEGA πως ο 3οχρονος είχε αναφέρει τόσο στη μητέρα του όσο και σε στενό του φίλο πως διεκδικούσε τα χρήματα που του χρωστούσε ο 50χρονος.

«Μία με δύο ημέρες πριν εξαφανιστεί είχε γίνει συζήτηση μεταξύ τους, ότι τα ζητούσε μέχρι την Κυριακή γιατί θα έφευγε από το Μεσολόγγι».

Τέλος, η αδερφή του 30χρονου απηύθυνε έκκληση σε όσους γνωρίζουν κάποια πληροφορία που θα μπορούσε να βοηθήσει στον εντοπισμό του αδερφού της να επικοινωνήσει με τις Αρχές.

«Αυτό που θα ήθελα να πω και κάνω έκκληση, όποιος γνωρίζει και φοβάται και δεν θέλει, έστω ανώνυμα σε κάποιον φίλο μας, συγγενή ή στην Ασφάλεια, ας πει το οτιδήποτε. Να μη φοβάται, γιατί αυτό που έτυχε σε εμάς μπορεί να τύχει στον οποιοδήποτε», δήλωσε.


πηγη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ