Μαστροπεία: «Τα χρήματα που πήραμε ήταν 150 ευρώ η κάθε μια» – Η κατάθεση της ανήλικης

0

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και χθες (11/1) στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης συνελήφθησαν σε διάφορες περιοχές της Αττικής, δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, τρία άτομα για την εμπλοκή τους σε υπόθεση γενετήσιας εκμετάλλευσης ανηλίκων.

Το νήμα άρχισε να ξετυλίγεται όταν η μητέρα μιας εκ των δύο ανηλίκων, ανακάλυψε πως η ίδια της η κόρη είχε πέσει θύμα κυκλώματος μαστροπείας και το κατήγγειλε τον Αύγουστο στην αστυνομία.

«Η κόρη μου, μου αποκάλυψε πως εχτές το βράδυ (29/8/23) βρισκόταν μαζί με την.. και συνευρέθηκαν ερωτικά έναντι αμοιβής με άντρα μεγαλύτερο τους(σ.σ ενήλικο). Δεν πίστευα αυτό που άκουγα. Την ρώτησα πως τον λένε, ποιος είναι και μου απάντησε πως τον γνώρισαν σαν Κώστα. Όπως μου είπε, το ραντεβού κλείστηκε σε ξενοδοχείο των Εξαρχείων. Σήμερα ήρθα να το καταγγείλω», είπε στους αστυνομικούς η μητέρα του κοριτσιού.

Το ανήλικο θύμα μαστροπείας κατέθεσε στην αστυνομία τα εξής:

«Το βράδυ της 29ης Αυγούστου συναντηθήκαμε στον σταθμό ΗΣΑΠ Αγίου Ελευθερίου με τον ‘’Κώστα’’. Είχαμε ραντεβού μαζί του που μας είχε κλείσει η… (σ.σ όνομα). Μπήκαμε στο αυτοκίνητό του και πήγαμε σε ξενοδοχείο των Εξαρχείων το …(σ.σ όνομα ξενοδοχείου). Τα χρήματα που πήραμε ήταν 150 ευρώ η κάθε μια».

Το «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» παρουσιάζει μέρος της κατάθεσης ενός ξενοδόχου στις Αρχές.

«19:30 ώρα της 29-8-2023 ήρθαν στο ξενοδοχείο δύο νεαρές κοπέλες μαζί με ένα άνδρα, ο οποίος ζήτησε και προπλήρωσε δωμάτιο τριών ατόμων για λίγες ώρες, στο οποίο παρέμειναν για περισσότεροι από μία ώρα και αποχώρησαν όλοι μαζί. Τον ίδιο άντρα τον είχα δει ξανά στα μέσα Ιουλίου στο ξενοδοχείο. Δεν είχαμε μιλήσει όμως, γιατί η ώρα που έπιανα βάρδια και αυτός έβγαινε από το ξενοδοχείο με τις δύο κοπέλες. Το θυμάμαι γιατί και τις δύο φορές που είδα και τους τρεις μου έκαναν εντύπωση οι κοπέλες».


πηγη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ