Μαρινάκης για Σαμαρά: «Η αποχή είναι κοινοβουλευτική στάση, το γνωρίζει και ο ίδιος όταν απείχε από το σύμφωνο συμβίωσης»

0

Για το σχόλιο του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος είπε πρόσφατα αναφορικά με την στάση των βουλευτών στο θέμα του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών και την αποχή που «έδειξε» ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ότι δεν μπορεί να καλούμε τους πολίτες να ψηφίσουν και τους βουλευτές να απέχουν, ρωτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

«Η αποχή είναι κοινοβουλευτική στάση και το γνωρίζει ο κ. Σαμαράς ο οποίος στο σύμφωνο συμβίωσης (2015) είχε επιλέξει την αποχή», είπε ο Παύλος Μαρινάκης κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών σήμερα, Δευτέρα (15.01.24).

Ο ίδιος τόνισε ακόμα ότι: «Ο πρώην πρωθυπουργός διατύπωσε γνωστές απόψεις. Ήταν ξεκάθαρο αυτό που είπε ο πρωθυπουργός. Εισηγείται τη νομοθετική παρέμβαση και ζητεί αρχικά από τους βουλευτές της ΝΔ να το υπερψηφίσουν. Είπε επίσης απευθυνόμενος σε όσους σκέφτονται να το καταψηφίσουν ότι είναι προτιμότερο να απέχουν».

 

To άρθρο Μαρινάκης για Σαμαρά: «Η αποχή είναι κοινοβουλευτική στάση, το γνωρίζει και ο ίδιος όταν απείχε από το σύμφωνο συμβίωσης» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ