Στεφανίδη: «Παρά τις δυσκολίες περίμενα περισσότερα»

0

Με ανάρτησή της στο Facebook, η Κατερίνα Στεφανίδη, τόνισε ότι η 4η θέση (4.65 μ.)στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού της Γλασκώβης, δεν ήταν αυτή που περίμενε.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό κι αναφέρθηκε στο κλειστό πρωτάθλημα στίβου λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν καταφέραμε αυτό που περιμέναμε στην Γλασκώβη. Παρά τις δυσκολίες τις φετινής σεζόν οι τελευταίες προπονήσεις είχαν πάει καλύτερα από ποτέ και περίμενα περισσότερα. Τα σημερινά αποτελέσματα δείχνουν την σημασία της σταθερότητας την οποία για λόγους που δεν ήταν στο χέρι μας δεν είχα φέτος. Παρόλα αυτά χαίρομαι που η σεζόν τελειώνει με υγεία και μπορούμε να ξεκινήσουμε την προετοιμασία για τον ανοιχτό χωρίς προβλήματα. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα σας».

Δείτε τη δημοσίευση της Στεφανίδη:

View this post on Instagram

Δεν καταφέραμε αυτό που περιμέναμε στην Γλασκώβη. Παρά τις δυσκολίες τις φετινης σεζόν οι τελευταίες προπονήσεις είχαν πάει καλύτερα από ποτέ και περίμενα περισσότερα. Τα σημερινά αποτελέσματα δείχνουν την σημασία της σταθερότητας την οποία για λόγους που δεν ήταν στο χέρι μας δεν είχα φέτος. Παρόλα αυτά χαίρομαι που η σεζόν τελειώνει με υγεία και μπορούμε να ξεκινήσουμε την προετοιμασία για τον ανοιχτό χωρίς προβλήματα. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα σας ? Not what we expected for today. It has been a tough season for us and we are proud with how we fought through and still showed up and did our job. The last week of practice has gone better than ever but I was not able to put it together today. This more than anything shows the importance of consistency that I have lacked this indoor season due to illness. Excited to rest for a bit and begin training for outdoors. Thank you all for your support ? #nike #stoiximan #ibank #toyota #tempur #seventeen #lorvenn

A post shared by Katerina Stefanidi (@stefanidi_katerina) on
to10.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here