Συνάντηση Άδωνι Γεωργιάδη με την Ματίνα Παγώνη και το προεδρείο της ΕΙΝΑΠ

0

Συνάντηση με την Ματίνα Παγώνη και την διοίκηση της ΕΙΝΑΠ είχε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε στην Ματίνα Παγώνη πως δεν θα λάβει καμία αιφνιδιαστική απόφαση που να αφορά τους γιατρούς, πριν την συζητήσει μαζί τους.

Μετά τη πολύωρη συνάντηση, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε ότι συζητήθηκαν πολλά θέματα. «Σε άλλα συμφωνήσαμε, σε άλλα διαφωνήσαμε, όπως είναι φυσιολογικό. Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας δεν θα παίρνει καμία απόφαση αιφνιδιαστικά χωρίς προηγουμένως να διαβουλεύεται με τους γιατρούς του ΕΣΥ, τους οποίους σεβόμαστε και αντιλαμβανόμαστε ότι εργάζονται υπό πραγματικά εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες», ανέφερε ο υπουργός.

Από την πλευρά της η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, δήλωσε πως θα υπάρξουν και άλλες συναντήσεις. «Είχαμε δέκα θέματα στην ατζέντα, πολύ σοβαρά, για τις προσλήψεις, για τη χρηματοδότηση, για τα νοσοκομεία, πώς θα λειτουργήσουν και για το σύστημα εφημερίων. Πιστεύω να μπορέσουμε να βάλουμε τα νοσοκομεία σε μία τάξη, ούτως ώστε οι ασθενείς να εξυπηρετούνται άμεσα, να μην υπάρχουν προβλήματα και να βοηθήσει το υπουργείο τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που έχουν δώσει τον καλύτερο τους εαυτό όλα αυτά τα χρόνια», ανέφερε σε δήλωση της μετά την συνάντηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ