Νέος Κόσμος: Φόβοι για νέο κύκλο αίματος στον κόσμο της νύχτας μετά την εκτέλεση του 44χρονου

0

Σε καζάνι που βράζει έτοιμο πλέον να εκραγεί έχει μετατραπεί ο χώρος του οργανωμένου εγκλήματος, χωρίς κανεις να μπορεί να προβλέψει τις εξελίξεις μετα την μαφιόζικη δολοφονία του Βαγγέλη Ζαμπούνη στον Νέο Κόσμο.

Το ΙΧ «γιάφκα» και η επίθεση στον Ασπρόπυργο

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ερευνούν ξανά παλαιότερες επιθέσεις και συμβόλαια θανάτου, αφού όπως λένε, ο Ζαμπούνης είχε πολλούς εχθρούς στην νύχτα…

Τον Ιούνιο του 2023 ένα σκουρόχρωμο τζιπ εντοπίστηκε με πλάστες πινακίδες στον Νέο Κόσμο στην οδό Φανοσθενους. Μέσα στο όχημα τότε βρέθηκε βαρύτατος οπλισμός και συγκεκριμένα δυο καλάσνικοφ, δύο αλεξίσφαιρα, δύο πιστόλια εννιάρια, πολλές σφαίρες, δυο μπιτόνια με εύφλεκτο υλικό καθώς και δυο χειροβομβίδες.

To όχημα ήταν σταθμευμένο μόλις ένα χιλιόμετρο μακριά από το πρατήριο υγρών καυσίμων του Ζαμπούνη στην οδό Φραντζή, εκεί οπού τελικά δολοφονήθηκε με 97 σφαίρες.

Οι εξελίξεις μετα την εν ψυχρω δολοφονία του 44χρονου, που είχε εμπλακεί στην Greek Mafia, ενισχύουν όσο ποτέ τα σενάρια που έλεγαν πως τότε κάποιοι δεν προλάβαν να ολοκληρώσουν το σχέδιο τους.

Μόλις μια ημέρα μετά, στις 10 Ιουνίου, άγνωστοι έφτασαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην περιοχή του Ασπροπύργου. Οι δράστες ακινητοποίησαν τους υπάλληλους και πυρπόλησαν βυτιοφόρα στέλνοντας με αυτό τον τρόπο σαφές μήνυμα στους ιδιόκτητες, οι οποίοι είναι τα παιδιά ενός εκ των μεγάλων ονομάτων της νύχτας, ο οποίος δολοφονήθηκε το 2022 στο εξοχικό του στη Βοιωτία.

Η διπλή δολοφονία του Κορυδαλλού

Δυο μέρες νωρίτερα από τον εντοπισμό του αυτοκίνητου με τον βαρύτατο οπλισμό στον Κορυδαλλό δολοφονούνται δύο άτομα που είχαν απασχολήσει τις αρχές για υποθέσεις νύχτας. Οι τρεις αυτές επιθέσεις έχουν μπει στο μικροσκόπιο των αρχών, που προσπαθούν να βρουν την αλυσίδα των γεγονότων που οδήγησαν στη δολοφονία του Ζαμπούνη.

Ομοιότητες με άλλες δολοφονίες

Οι πληρωμένοι δολοφόνοι του Ζαμπούνη, όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, έχουν βαρύ παρελθόν στη νύχτα. Αυτό φαίνεται από τις ψύχραιμες και συντονισμένες κινήσεις τους κατά τη διάρκεια της δολοφονίας του 44χρονου.

Οι ομοιότητες όπως στη δολοφονία του επιχειρηματία στον Γέρακα, της διπλής εκτέλεσης στον Κορυδαλλό και της επίθεσης στην Βοιωτία, προσανατολίζουν τις Αρχές στο ενδεχόμενο ότι οι δράστες του συμβολαίου θανάτου του Ζαμπούνη να έχουν συμμετοχή σε κάποιες από αυτές τις μαφιόζικες εκτελέσεις.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν και τα κινητά του 44χρονου, στην προσπάθεια τους να βρουν κάποιο στοιχείο για τους εκτελεστές, αλλά και τον ηθικό αυτουργό που πλήρωσε το συμβόλαιο θανάτου.


πηγη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ