Ο ΣΥΡΙΖΑ «πάει» περιφέρεια – Ανακοίνωσε αναπτυξιακά συνέδρια σε Θεσσαλία και Δυτική Μακεδονία

0

Τη δέσμευση του να φέρει στο επίκεντρο της πολιτικής του την ελληνική η περιφέρεια, κάνει πράξη ο ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανακοίνωσε τη διεξαγωγή των αναπτυξιακών συνεδρίων σε Θεσσαλία και Δυτική Μακεδονία.

Όπως γνωστοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., η αρχή θα γίνει στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα στην Κοζάνη, στις 4 Φεβρουαρίου.

Παρουσία του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελακη, το πρώτο περιφερειακό συνέδριο θα διεξαχθεί στη Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού.

Στις 10 Φεβρουαρίου στη περιφέρεια Θεσσαλίας και συγκεκριμένα στη Δημοτική Πινακοθήκη της Λάρισας θα διεξαχθεί το 2ο περιφερειακό συνέδριο, τις εργασίες του οποίου θα ανοίξει ο κ. Κασσελάκης.

Κύριος στόχος των συνεδρίων αποτελεί – σύμφωνα με την Κουμουνδούρου – «η απάντηση στο πρόβλημα της αποεπένδυσης σε ζωτικής σημασίας εθνικές υποδομές και δραστηριότητες κατά τα τελευταία χρόνια στην πατρίδα μας.

Η ανάδειξη των αιτίων και των παραγόντων που έβαλαν χειρόφρενο στην οικονομική και κοινωνική δραστηριότητα, που κράτησαν χαμηλή την παραγωγικότητα και ευθύνονται για τη γήρανση και την εικόνα των παραμελημένων σχολείων, των νοσοκομείων, των δημοσίων υποδομών, για τις ανισότητες, την ερήμωση των χωριών και την συμφόρηση στις πόλεις».

To άρθρο Ο ΣΥΡΙΖΑ «πάει» περιφέρεια – Ανακοίνωσε αναπτυξιακά συνέδρια σε Θεσσαλία και Δυτική Μακεδονία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ