Όταν ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος έπαιξε στις «Οικογενειακές Ιστορίες» σε επεισόδιο για τον εθισμό στον τζόγο

0

Όταν το 2010 ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος είχε ένα μικρό ρόλο σε επεισόδιο της σειράς «Οικογενειακές Ιστορίες» του Alpha και μάλιστα σε υπόθεση που αφορούσε τον εθισμό στον τζόγο, δεν ήξερε τις αποκαλύψεις που θα έβλεπαν το φως γύρω από το όνομά του 14 χρόνια μετά, γνωστός πια ως «Άλλος Άνθρωπος».

Όπως αποκάλυψε το T-live, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος είχε ένα guest ρόλο στις «Οικογενειακές Ιστορίες» και συγκεκριμένα σε επεισόδιο που προβλήθηκε τον Νοέμβριο του 2010, το οποίο διαπραγματευόταν τον εθισμό ενός άνδρα στον τζόγο, που έπαιζε χιλιάδες ευρώ σε τυχερά παιχνίδια. 

Ο πρωταγωνιστής του επεισοδίου έχει χάσει όλα του τα χρήματα στα τυχερά παιχνίδια και για να ρεφάρει τη ζημιά, αποφασίζει να πουλήσει το αυτοκίνητο της γυναίκας του στον μηχανικό αυτοκινήτων, εν αγνοία της.

Ο «Άλλος Άνθρωπος» Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος επέκρινε τον εθισμένο στον τζόγο σύζυγο. Όλα αυτά στο πλαίσιο του ρόλου που υποδυόταν.

 

To άρθρο Όταν ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος έπαιξε στις «Οικογενειακές Ιστορίες» σε επεισόδιο για τον εθισμό στον τζόγο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .


πηγη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ