Πλημμύρισε Ferrari η Ήπειρος…

0

Και ξαφνικά η πλατεία του Μετσόβου… κοκκίνισε… Δεκάδες Ferrari έκαναν απόβαση στο γραφική ορεινή κωμόπολη της Ηπείρου.Τα πολυτελή οχήματα έφτασαν νωρίς το πρωί από την Ιταλία και το Μέτσοβο, αποτελεί ουσιαστικά τον πρώτο τους σταθμό στην Ήπειρο!Το Club υποδέχθηκε στην πλατεία ο Δήμαρχος Μετσόβου Κώστας Τζαφέας, τους καλωσόρισε και έγινε η ανταλλαγή δώρων. Στο Μέτσοβο βρέθηκε και ο αντιδήμαρχος Ιωαννίνων Παντελής Κολόκας, καθώς δήμος και περιφέρεια διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο για την φιλοξενία στην περιοχή της συγκεκριμένης εκδήλωσης.

Το πιο δημοφιλές Club ιδιοκτητών αυτοκινήτων FERRARI της Ιταλίας, «Passione Rossa», επισκέπτεται για πρώτη φορά την Ελλάδα με μοναδικό προορισμό την Ήπειρο. Η εκδήλωση που προβάλλεται από τα μεγαλύτερα μέσα της Ιταλίας τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Ιωαννιτών.

Τα αυτοκίνητα θα παραμείνουν ως το απόγευμα στο Μέτσοβο ώστε οδηγοί και συνοδηγοί να γνωρίσουν τις ομορφιές της περιοχής και να γευτούν την τοπική γαστρονομία.

Αύριο Σάββατο παίρνουν σειρά τα Γιάννινα.

Από τις δέκα και μισή ως τις δωδεκάμισι οι Ferrari θα βρίσκονται στην κεντρική πλατεία της πόλης και από τη μία ως τις πέντε το απόγευμα στην πλατεία Μαβίλη.

Την Κυριακή, από τις δωδεκάμισι και για μία ώρα θα περιηγηθούν στα Γιάννινα ώστε στη συνέχεια να αναχωρήσουν για την Ιταλία.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ