Ηγουμενίτσα: Οι καθηγητές που προσέφεραν δωρεάν μαθήματα σε μαθητές της πόλης

0

Ο Πολιτιστικός και Κοινωνικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας «Ρένα Κώτσιου» στο πλαίσιο της κοινωνικής του δράσης για τη στήριξη της οικογένειας και της παιδείας λειτούργησε για 3η συνεχή χρονιά «Κοινωνικό Φροντιστήριο» για παιδιά άπορων ή οικονομικά αδύναμων οικογενειών που κατοικούν στον Δήμο της Ηγουμενίτσας.
Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του σχολικού έτους 2017-2018, ο Πολιτιστικός και Κοινωνικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας «Ρένα Κώτσιου» θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους τους εθελοντές εκπαιδευτικούς οι οποίοι προσέφεραν τις επιστημονικές τους γνώσεις αλλά και ώρες από τον ελεύθερο χρόνο τους διδάσκοντας τους μαθητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Συλλόγου. Η προσφορά τους, το εκπαιδευτικό τους έργο αλλά και η συνέπειά τους υπήρξε ανεκτίμητη!
Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από τα βάθη της καρδιάς μας στους εθελοντές-Εκπαιδευτικούς μας, που παρείχαν την παρεχόμενη εκπαιδευτική αρωγή αφιλοκερδώς και έδωσαν τοκαλύτερο τους εαυτό, ώστε να μην στερηθεί κανένα παιδί το δικαίωμα στη μόρφωση:
Ιωάννογλου Ελένη(Φιλόλογος),
Κονάκη Εύη (Φιλόλογος),
Λώλου Ευαγγελία (Φιλόλογος),
Νικολάου Άννα (Φιλόλογος),
Γκιζά Βάσω (μαθηματικός),
Ταφτραλή Δήμητρα (μαθηματικός),
Κούτσης Ηλίας (αρχές οικονομικής θεωρίας),
Μηντελής Μάκης (Βιολογία),
Μητσινάκης Σάκης (αρχές προγραμματισμού),
Νικομάνης Φιλήμονας (φυσική),
Λεβέντη Μαρία (αγγλικά),
Βρύση Λία (γαλλικά).

Ευχόμαστε και ευελπιστούμε το αλληλέγγυο έργο των παραπάνω εκπαιδευτικών να γίνει παράδειγμα προς μίμηση και να ακολουθήσουν και άλλοι εκπαιδευτικοί το παράδειγμά τους!
Ανανεώνουμε το ΡΑΝΤΕΒΟΥ μας για τον Σεπτέμβρη για μια νέα, δημιουργική και Αλληλέγγυα Σχολική Χρονιά !!

Σας ευχόμαστε ένα όμορφο Καλοκαίρι!

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ