Μυρτώ Λύκα προς Ριζόπουλο: “Σοβαρέψου δεν έχεις ιδέα τι σημαίνει Ήπειρος σκαλίζεις και το θέμα με το γάλα.”

0

Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε η αντιπρόεδρος της πανελλήνιας ένωσης κτηνοτρόφων μεσώ του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook κατά του κ. Ριζόπουλου. Σε πρόσφατη δήλωση του ο κ. Ριζόπουλος άφησε να εννοηθεί ότι ο περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Κάχριμανης,φέρει μεγάλη ευθύνη για την πτώση της τιμής του γάλακτος.

“Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω η να κλάψω με τις δηλώσεις του Ριζόπουλου. Καλά τόσο καιρό βλέπουμε ένα παραλήρημα χωρίς προηγούμενο και γελάγαμε αλλά μήπως το παρακάνεις ρε μεγάλε;; Μιλάει ο Ριζόπουλος για το πρόβλημα με το γάλα το ζήσαμε και αυτό…. Και ενώ πραγματικά περιμένεις πλέον από τον οποιονδήποτε να μιλήσει για το θέμα μιας και έχει σηκωθεί τόσο ψηλά που όλοι το γνωρίζουν αυτά που διαβάσαμε είναι για γέλια και για κλάματα. Ας το αναλύσουμε λίγο…..

Πρώτον λέει ότι για την κατρακύλα στο γάλα έχει ευθύνη ο περιφερειάρχης Ηπείρου….. Μα είναι δυνατόν;; Σε λίγο αυτός ο Καχριμάνης θα έχει ευθύνη και για την τρύπα του όζοντος όπως το πάτε. Ο μοναδικός Έλληνας άνθρωπος που σήκωσε το θέμα τόσο ψηλά να έχει ευθύνη; Δεύτερον να μας πει ο Καχριμάνης αν ο υπουργός είναι τελικά καλός η κακός…. Πας καλααααα;;; Δηλαδή τι; Αν είναι κακός θα τον κατεβάσει από την καρέκλα;; Τρίτον αρχίζοντας το παραλήρημα λέει ήρθε η ώρα να λύσουμε το θέμα με το γάλα. Μάλλον στη συνέχεια ξεχάσε να αναφερθεί πως θα το λύσουμε μιας και δεν διάβασα ούτε μια γραμμή για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Τέταρτον ούτε λέξη για το αν γίνονται εισαγωγές ή όχι δηλαδή τι ;;; Δεν γνωρίζει η φοβάται μην του κόψουν το κεφάλι οι χρηματοδότες του; Γιατί δεν τολμάει να μιλήσει για εισαγωγές γιατί δεν μιλάει για εταιρείες με παραγωγές τυριών εκτός Ελλάδας;;;

Τόλμα να σε δω αν μπορείς….. Καλά το καλύτερο το άφησα για το τέλος να μας πει ο Καχριμάνης για τη σχέση του με τον πρόεδρο μετακινούμενων κτηνοτρόφων….. Νταξει μεγάλε έδωσες ρέστα….. Δηλαδή τι; Οι πρόεδροι δεν έχουν καλές .σχέσεις με πολιτικούς; Και τι δηλαδή; Για τις εισαγωγές γάλακτος φταίει ο πρόεδρος μετακινούμενων;; Ναι έχει μια λογική σίγουρα γουστάρει πολύ την πτώση των τιμών. Του αρέσει να χάνει τόσα λεφτά αυτός κ οι συνάδελφοι του…. Σοβαρέψου Ριζόπουλε δεν φτάνει που δεν έχεις ιδέα τι σημαίνει Ήπειρος σκαλίζεις και το θέμα γάλα. Παίζεις με τον πόνο μας ζητιανευοντας ψήφους αλλά είναι απαράδεκτη η τοποθέτηση σου αν δεν γνωρίζεις μην ανοίγεις το θέμα καθόλου. Τόσες ομιλίες τόσες συνεντεύξεις αλλά το αγροτικό άστο μεγάλε πριν το πιάσεις βρες κάποιον να σε ενημερώσει τουλάχιστον… Ο καχριμάνης φταίει για το γάλα με σπόνσορα τον πρόεδρο μετακινούμενων κτηνοτρόφων….. Το ανέκδοτο της ημέρας από έναν άσχετο”