Θεσπρωτία: «Καίνε» τις τσέπες των καταναλωτών οι τιμές των καυσίμων

0

Σε διαρκή άνοδο βρίσκονται οι τιμές της βενζίνης: Η αμόλυβδη καταγράφει σημαντική αύξηση τιμής, η οποία σε ορισμένες περιπτώσεις,στο νομό Θεσπρωτίας ξεπερνάει το  1,70 Ευρώ το λίτρο, σύμφωνα το Υπουργείο Οικονομίας.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στα νησιά των Κυκλάδων, η αμόλυβδη ξεπέρασε το φράγμα των δύο ευρώ. Στην Αττική η τιμή διαμορφώνεται στα 1,611/λίτρο, αυξημένη κατά 4 λεπτά μέσα σε μία εβδομάδα.

Η Ελλάδα 5η ακριβότερη χώρα στον κόσμο σε καύσιμα

Με την μέση τιμή της αμόλυβδης στο 1,64 ευρώ ανά λίτρο και στο 1,40 ευρώ το λίτρο στο πετρέλαιο κίνησης, η Ελλάδα είναι πλέον η δεύτερη πιο ακριβή χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και η πέμπτη σε όλο τον κόσμο. Σημειώνεται πως η ακριβότερη τιμή βενζίνης στην Ευρώπη σύμφωνα με τα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής καταγράφεται στην Ολλανδία με το λίτρο να κοστολογείται στα 1,66 ευρώ ενώ η χώρα μας έρχεται δεύτερη με 1,64ευρώ το λίτρο.

Τι γίνεται στην Θεσπρωτία

Στην Θεσπρωτία οι τιμές των καυσίμων αυξάνουν διαρκώς το τελευταίο διάστημα, με τη μέση τιμή αμόλυβδης χθες 21/7/2018 στο τα 1,68,9 , ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις η τιμή της αμόλυβδης ξεπερνάει το 1,74. Σημαντική άνοδο παρουσιάζει και η τιμή του πετρελαίου κίνησης που σε ορισμένα πρατήρια του νομού Θεσπρωτίας,  το κόστος ανά λίτρο ανέρχεται έως και 1,5 ευρώ το λίτρο…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here