Ηγουμενίτσα: Πάρκαρε στη μέση του δρόμου και.. πήγε να πάρει καφέ της… +(φώτο)

0

Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικράτησε για ακόμη μια μέρα στην πρωτεύουσα του νομού Θεσπρωτίας, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες δεκάδες ήταν και οι  παραβιάσεις του Κ.Ο.Κ, με τους οδηγούς να παρκάρουν είτε πάνω σε διαβάσεις είτε  και σε θέσεις για τους ΑΜΕΑ,επίσης αρκετοί ιδιοκτήτες των δίκυκλων προτίμησαν να διασχίσουν τον νέο πεζόδρομο, για την.. διευκόλυνση τους..

Ένα απίστευτο περιστατικό κατέγραψε ένας αναγνώστης, όταν μια νεαρή οδηγός πάρκαρε το όχημα της στη μέση του δρόμου,όπου στο σημείο υπήρχε και  διάβαση πεζών, άναψε τα αλαρμ.. κλείδωσε το όχημα της και έφυγε… Έπειτα από πέντε λεπτά, επέστρεψε στο όχημα της, με καφέδες νερά κλπ.. με τους υπόλοιπους οδηγούς να περιμένουν “υπομονετικά”, καθώς η νεαρή οδηγός του οχήματος, είχε παρκάρει σε ένα κομβικό σημείο. Ωστόσο κάποιοι οδηγοί όταν αντιλήφθηκαν τον λόγο του παρκαρίσματος , έχασαν την υπομονή τους και την ευγένεια τους.. προκαλώντας μάλιστα την απορία της νεαρής..

Καθημερινό πονοκέφαλο προκαλεί στους οδηγούς των οχημάτων, η αναζήτηση  θέσης πάρκινγκ.. Με τους αρμόδιους φορείς  να μην δίνουν μια μόνιμη λύση στο πρόβλημα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here