Μυστήριο με πτώμα γυναίκας σε φρεάτιο στην Κύπρο

0

Το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας εξετάζει σοβαρά η Αστυνομία της Κύπρου, σε σχέση με το πτώμα της γυναίκας που εντοπίστηκε την Κυριακή το απόγευμα σε φρεάτιο του εγκαταλειμμένου μεταλλίου Μιτσερού. Το πτώμα εντοπίστηκε σε βάθος περίπου 20 μέτρων σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης, δεμένο χειροπόδαρα και τυλιγμένο σε σεντόνι από Γερμανούς τουρίστες, οι οποίοι πήγαν για να φωτογραφήσουν το λατομείο και ειδοποίησαν την αστυνομία. 

H νεκροτομή η οποία ολοκληρώθηκε δεν έδειξε τα ακριβή αίτια του θανάτου ενώ λήφθηκαν δείγματα για ιστοπαθολογικές εξετάσεις και εξετάσεων DNA. Φαίνεται, ωστόσο, να κλειδώνει το γεγονός ότι πρόκειται για έγκλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός της γυναίκας αρχικά βρισκόταν σε βάθος 130 μέτρων, όμως οι έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων εβδομάδων ανέβασαν τη στάθμη του νερού και μαζί το πτώμα. Λόγω της κατάστασης που βρίσκεται το πτώμα, η αστυνομία εκτιμά εκ πρώτης όψεως ότι ρίχθηκε στο πηγάδι πριν από περίπου τρία χρόνια.

 

Η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ενώ έχει ετοιμαστεί κατάλογος με γυναίκες που έχουν δηλωθεί ως αγνοούμενες τα τελευταία χρόνια, ενώ έχουν βγει από το αρχείο και ανεξιχνίαστες εγκληματικές ενέργειες. 

Με πληροφορίες από Καθημερινή Κύπρου


kathimerini.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here