Ηγουμενίτσα: Ο Γενικός γραμματέας προς Γόγολο “Ψαρεύοντας σε θολά νερά δεν πιάνεις ψάρια- Άλλαξε και λίγο το ρεπερτόριο.”

0

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε πριν από λίγη ώρα ο Γενικός γραμματέας του Δήμου Ηγουμενίτσας κατά του υποψηφίου δημάρχου κ Γιάννη Γογολου, σχετικά με το ζήτημα που προέκυψε με την περισυλλογή των τριών αδέσποτων ζώων από τον αρμόδιο υπάλληλο του δήμου. Ο Γενικός γραμματέας έκανε το ακόλουθο σχολιασμό στην δημοσιά σελίδα του thesprotia24 news στο Facebook:

 

“Ο υποψήφιος δήμαρχος κάνει ψηφοθηρικές δηλώσεις δυστυχώς χωρίς να έχει καμιά γνώση των συμβάντων. Ερεύνησε το κ λίγο το θέμα. Κακό για κάποιον που θέλει ν αναλάβει τα ηνία του Δήμου να ενεργεί εκ του πονηρού..
Σκόπιμα δεν αναφέρει τα όσα κάνει ο Δήμος για τα αδέσποτα αφού από τη θέση του Δημ. Σύμβουλου γνωρίζει οτι αρχές Σεπτεμβρίου υπογράφεται με τον ανάδοχο η σύμβαση για το Διαδημοτικό Καταφύγιο προυπολογισμου 150.000 ευρώ. Γνωρίζει με την ιδιότητα του την προμήθεια και τοποθέτηση τόσο σε διάφορα σημεία της πόλης όσο κ στα τοπικά διαμερίσματα σετ από ταΐστρες και ποτίστρες για τα αδέσποτα. Ακόμη οφείλει να γνωρίζει αφού συμμετέχει ενεργά στα τεκταινόμενα του Δήμου οτι ο Δήμος δαπανά γύρω στα 5.000 ευρώ μηνιαία για τροφές και ακόμη ότι τώρα τρέχει πρόγραμμα στειρώσεων 12.000 ευρώ (ανανεώσιμο με βάση τις ανάγκες).
Ακόμη, αυτό δεν μπορεί δίκαια να το γνωρίζει, οτι σήμερα βρήκαμε χώρο για τη δημιουργία Δημοτικού Κτηνιατρείου σε συνεργασία πάντα με τη Φιλοζωική Δράση.
Ψαρεύοντας πάντως σε θολά νερά δεν πιάνεις ψάρια,..εκτός αν θεωρείς έτσι τους εν δυνάμει ψηφοφόρους.., θα πιάσεις..ίσως κανένα μπουκάλι…
Λίγο περισσότερο προσοχή στη χρήση της έκφρασης για αυτόματους πιλότους…
Άλλαξε και λίγο το ρεπερτόριο.”

Δείτε τo σχετικό σχόλιο:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here