Ηγουμενίτσα: Μητέρα και κόρη εγκλωβίστηκαν στο ασανσέρ και κινδύνεψαν

0

Από τύχη γλίτωσαν τα χειρότερα χτες το βράδυ δυο γυναίκες (μάνα και κοριτσάκι) στην Ηγουμενίτσα. Συγκεκριμένα η μητέρα είχε αναλάβει να καθαρίζει πολυκατοικία που στεγάζει ιατρεία και φροντιστήρια επί της οδού Κύπρου, κοντά στην πλατεία δημαρχείου και έπαιρνε συχνά μαζί της και την κόρη της για να τη βοηθάει.

Έτσι και χτες,περί ώρα 21:00 όταν τα ιατρεία έκλεισαν (τα φροντιστήρια ήταν ήδη κλειστά σε διακοπές) η μητέρα μαζί με την κόρη της καθάριζαν τους χώρους της πολυκατοικίας και χρειάστηκε να μπουν στο ασανσέρ για να μετακινηθούν .Για άγνωστο λόγο,το ασανσέρ κόλλησε μεταξύ του 3ου και του 4ου ορόφου και οι δυο γυναίκες εγκλωβίστηκαν. Με δεδομένο τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν άλλα και την υπερβολική στενότητα του χώρου του ασανσέρ οι δυο  γυναίκες κινδύνεψαν με θερμοπληξία μιας και οι φωνές τους ήταν σχεδόν αδύνατο να ακουστούν μιας και η πολυκατοικία από τις 21:00 μέχρι το επόμενο πρωί δεν κατοικείται από κανέναν πάρα μόνο έχει ιατρεία και φροντιστήρια και επίσης οι φωνές τους δεν ακουγόταν προς τα έξω λόγω της αυξημένης κίνησης του συγκεκριμένου δρόμου.

Τελικά για καλή τους τύχη,περί ώρα 23:30 περνούσε από το σημείο, πεζός αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ο οποίος και άκουσε τις απεγνωσμένες φωνές μάνας και κόρης. Αφού τις καθησύχασε δίνοντας τους οδηγίες για να μείνουν ψύχραιμες,αμέσως ειδοποίησε την Πυροσβεστική και το Αστυνομικό Τμήμα, οι οποίες υπηρεσίες έφτασαν τάχιστα στο σημείο και με τις κατάλληλες ενέργειες απεγκλώβισαν έγκαιρα τις δυο γυναίκες και έτσι αποφεύχθησαν τα χειρότερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here