Ηγουμενίτσα: Ο Θωμάς Πάντος στην οργανωτική επιτροπή του Σπύρου Ριζόπουλου

0

Εμπλουτίζεται η γραμματεία Οργανωτικού προεκλογικού αγώνα του Σπύρου Ριζόπουλου -για τις εκλογές στην Περιφέρεια Ηπείρου το 2019.

Στα ήδη 26 υπάρχοντα στελέχη από όλη την Ήπειρο, συμπαρατάσσονται ακόμη δύο γνωστά και ικανά στελέχη με ιστορική διαδρομή και διαχρονική προσφορά που έχουν διακριθεί στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης:

Ο Κώστας Παπαγεωργίου, πρώην δήμαρχος Πρέβεζας (1999-2002) και ο Θωμάς Πάντος, πρώην δήμαρχος Ηγουμενίτσας (1991-1998).

 

Καλωσορίζοντας τα νέα μέλη στην ομάδα, ο Σπύρος Ριζόπουλος δήλωσε:

«Είμαι χαρούμενος που συντάσσονται στην κοινή μας προσπάθεια δύο εγνωσμένης αξίας ικανά στελέχη, με εμπειρία και καθαρές απόψεις. Η συμβολή τους θα είναι πολύτιμη. Έχουν διοικήσει δύο πόλεις, την Πρέβεζα και την Ηγουμενίτσα, οι οποίες έχουν αδικηθεί διαχρονικά από το μοντέλο διοίκησης της Περιφέρειας που έχει καθιερώσει η σημερινή ηγεσία της. Και η συστράτευσή τους στην κοινή, υπεριδεολογική μας προσπάθεια, αποδεικνύει ότι το μοντέλο της Περιφερειακότητας που πρεσβεύουμε ως παράταξη αποτελεί μονόδρομο ανάπτυξης και προόδου για όλη την Ήπειρο.

Αξιότιμοι κύριοι Παπαγεωργίου και Πάντε, αγαπητοί Κώστα και Θωμά σας καλωσορίζω και σας ευχαριστώ θερμά που είσαστε μαζί μας στον αγώνα.

Όλοι μαζί θα παλέψουμε για να αλλάξουμε την Ήπειρο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here