Ο Δήμος Ηγουμενίτσας προχωρά στην υλοποίηση του έργου «Υπόγειοι κάδοι απορριμμάτων»

0

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας, πιστός στις δεσμεύσεις του για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών του προχωρά στην υλοποίηση του έργου «Υπόγειοι κάδοι απορριμμάτων».

Η απόφαση για την υλοποίηση του έργου έγινε κατόπιν της ανοιχτής διαδικασίας του συμμετοχικού προϋπολογισμού που εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στον Δήμο μας και με την οποία οι πολίτες καθορίζουν τα έργα που θεωρούν σημαντικά για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της ανάπτυξης του Δήμου μας.

Το πρώτο κατά σειρά έργο που αποφασίστηκε, δυνάμει των ανωτέρω διαδικασιών είναι η υπογειοποίηση των κάδων απορριμμάτων. Πρόκειται για ένα έργο, η ολοκλήρωση του οποίου θα βελτιώσει την αισθητική εικόνα της πόλης, θα προστατεύσει τη δημόσια υγεία και θα προσφέρει αποτελεσματικότερη διαχείριση των απορριμμάτων και των ανακυκλώσιμων υλικών.

Αξίζει να επισημανθεί ότι για την υλοποίηση αυτού του αναπτυξιακού έργου ο Δήμος θα διαθέσει το απαραίτητο ποσό από ιδίους πόρους, ενώ στόχος μας είναι κάθε χρόνο να επεκτείνεται η υπογειοποίηση των κάδων απορριμμάτων.

Η προεκλογική περίοδος φαίνεται να έκανε τους αρμοδίους φορείς να προχωρήσουν σε μια σειρά αποφάσεων, αίσθηση προκαλεί ωστόσο το γεγονός ότι κάτω από το δημαρχιακό μέγαρο στην πλατεία δημαρχείου,  υπάρχει ένα συντριβάνι, που παραμένει ακόμη  μέσα στα λασπόνερα..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here