Ο Βράνιες επιστρέφει στην ΑΕΚ…

0

Κάτι παραπάνω από προχωρημένες δείχνουν οι επαφές μεταξύ της ΑΕΚ και της Άντερλεχτ για τον Ογκνιέν Βράνιες, σύμφωνα με όσα αναφέρει σήμερα ο Τύπος του Βελγίου. Η Het Nieuwsblad και η Het Laatste Nieuws σημειώνουν πως ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ μετέφερε στη διοίκηση της Άντερλεχτ, την επιθυμία της Ένωσης για απόκτηση, με μορφή δανεισμού, του Βόσνιου στόπερ! Μια πρόταση που βρίσκει θετικά την ομάδα του Βελγίου!

Οι Βέλγοι στέκονται στο υψηλό συμβόλαιο με το οποίο αμείβεται στην Άντερλεχτ ο Βράνιες και αγγίζει τις 900.000 ευρώ τον χρόνο. Η βελγική ομάδα θέλει να… ξεφορτωθεί το συμβόλαιο του Βράνιες και, όπως υπογραμμίζεται στο ρεπορτάζ, ο παίκτης δεν θα θέλει να χάσει εύκολα το πολύ καλό συμβόλαιο που υπέγραψε πέρυσι το καλοκαίρι.

Όλα δείχνουν πως το θέμα της επιστροφής του Βόσνιου στην ΑΕΚ έχει έρθει για τα καλά στην πρώτη γραμμή και δεν αποκλείεται οι εξελίξεις στην υπόθεση να είναι άμεσες. Μιας και το ταξίδι του Νίκου Λυμπερόπουλου στο Βέλγιο, ασχέτως με τα όσα επικοινωνεί η Ένωση, έγινε αποκλειστικά για τον Βράνιες και το ενδεχόμενο επανένταξής του στον Δικέφαλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ποδοσφαιριστής είναι αμετακίνητος στην άποψή του να παίξει ξανά ποδόσφαιρο στην Ενωση και με τον τρόπο του έχει πιέσει όσο περισσότερο γίνεται τη διοίκηση της Αντερλεχτ να μην φέρει αντιρρήσεις στην επιθυμία του. Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο ότι ακόμη και τον Ιανουάριο, όταν εμφανίστηκε επίσημη πρόταση από τη Ρωσία για τον Βράνιες, ο ίδιος αρνήθηκε και έμεινε στις Βρυξέλλες, παρότι γνώριζε πως θα συνέχιζε να είναι εκτός ομάδος.

Ο Βράνιες έχει αποφασίσει να παίξει στην ΑΕΚ και με τα όσα έχει κάνει στο Βέλγιο, έχει δώσει στην Αντερλεχτ να καταλάβει ότι εάν δεν κάνει αυτό που θέλει, δεν θα βγάλουν άκρη μαζί του…


to10.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here