Ηγουμενίτσα: Προφυλακιστέοι ο ένας αστυνομικός και ο Αλβανός υπήκοος- Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο δεύτερος αστυνομικός

 


Προφυλακιστέοι κρίθηκαν ο 41χρονος αστυνομικός και ο συνομήλικός του Αλβανός συνεπιβάτης, που συνελήφθησαν την Ηγουμενίτσα και κατηγορούνται για εισαγωγή, μεταφορά, κατοχή και διακίνηση 102 κιλών κάνναβης. Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 51 χρόνος αστυνομικός, ο οποίος δεν βρίσκονταν στο υπηρεσιακό όχημα, με το οποίο έγινε η μεταφορά.

Ο 51χρονος αστυνομικός αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή του στην υπόθεση, και αφέθηκε ελεύθερος με τους όρους της απαγόρευσης εξόδου, της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα και την καταβολή εγγύησης 8.000 ευρώ.

Ο Αλβανός συνεπιβάτης του 41χρουνου αστυνομικού ισχυρίστηκε, ότι συνεργάζονταν με τον εν λόγω αστυνομικό και στο παρελθόν παρέχοντας πληροφορίες και ότι πίστευε πως συμμετείχε σε νόμιμη αστυνομική επιχείρηση και την περασμένη Παρασκευή.

Η σύλληψη των κατηγορουμένων έγινε έπειτα από αστυνομική επιχείρηση, όταν σε μπλόκο που στήθηκε στην είσοδο της πόλης της Ηγουμενίτσας, οι άνδρες της Δίωξης έκαναν σήμα να σταματήσει στον αρχιφύλακα που οδηγούσε το συμβατικό αυτοκίνητο της Αστυνομίας και μετέφερε 102,5 κιλά κάνναβης.Εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα και τράκαρε με σταθμευμένα αυτοκίνητα, ενώ μαζί του είχε, ως συνοδηγό, τον Αλβανό κατηγορούμενο.


ΠΗΓΗ: in.gr

Νεότερη Παλαιότερη