Γεμάτα ξενοδοχεία σε Πάργα, Γιάννενα, Μέτσοβο και Ζαγόρι για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Ικανοποίηση για τις κρατήσεις σε Γιάννενα, Μέτσοβο και Ζαγόρι. Οι επισκέπτες για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, αρχίζουν να καταφθάνουν…Η Καθαρά Δευτέρα βρίσκεται προ των πυλών και ήδη σε πολλά μέρη της χώρας, αρχίζουν να καταφθάνουν οι επισκέπτες του τριημέρου. Σε Γιάννενα, Μέτσοβο και Ζαγόρι οι κρατήσεις ήρθαν να επιβεβαιώσουν τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις. Με επισκέπτες από κάθε γωνιά της Ελλάδας, να σπεύδουν για να αποφορτιστούν, να διασκεδάσουν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους.

Την «έξοδο» των εκδρομέων από όλες τις περιοχές της Ελλάδας αναμένουν οι ξενοδόχοι των Ιωαννίνων για το ερχόμενο τριήμερο της Αποκριάς. Η πληρότητα «αγγίζει» ακόμη και το 100% στην πόλη, ενώ και στην περιοχή του Ζαγορίου και του Μετσόβου τα ελεύθερα δωμάτια είναι ελάχιστα.

«Εμείς, όπως κάθε φορά, είμαστε πανέτοιμοι να υποδεχθούμε τους επισκέπτες», τόνισε στην ΕΡΤ Ιωαννίνων ο Στάθης Σιούτης, μέλος του συλλόγου Ξενοδόχων Ιωαννίνων, προσθέτοντας πως αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολύ λίγα ελεύθερα δωμάτια για το συγκεκριμένο τριήμερο. Οι τιμές των δωματίων ξεκινούν για ένα δίκλινο δωμάτιο με πρωινό από τα 70 ευρώ και φτάνουν έως τα 250 ευρώ στα πεντάστερα ξενοδοχεία. Σύμφωνα με τις προγνώσεις ο καιρός θα είναι «σύμμαχος» των εκδρομέων για όλο το τριήμερο.

ΠΗΓΗ


Νεότερη Παλαιότερη