Ποια είναι τα fashion trends στα ανοιξιάτικα παπούτσια αυτή τη σεζόν!


 

Οι ηλιόλουστες ημέρες που διανύουμε και η αναμονή για το καλοκαίρι μας έχουν ενθουσιάσει πολύ και ήδη σκεφτόμαστε τις ανοιξιάτικες αγορές για να ανανεώσουμε τη συλλογή μας σε ρούχα και παπούτσια. Και σε αυτή τη σεζόν, πρωταγωνιστούν τα έντονα χρώματα και τα floral σχέδια και σε αυτό το άρθρο συγκεντρώσαμε όλα τα fashion trends στα ανοιξιάτικα παπούτσια που θα φορεθούν φέτος. Συνέχισε να διαβάζεις και πρόσθεσε στη συλλογή σου αυτό το ζευγάρι που θα σε οδηγήσει στα πιο όμορφα μέρη.

• Σταράκια

Τα αγαπημένα All star δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα. Πρόκειται για ένα ζευγάρι πάνινα παπούτσια που μπορούν να φορεθούν όλο τον χρόνο και να απογειώσουν μοναδικά ο outfitμας. Φέτος, τα All star πρωταγωνιστούν σε κάθε περιοδικό μόδας με τα δίπατα παπούτσια να έχουν φορεθεί περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο ζευγάρι. Αναζήτησε τα δίχρωμα παπούτσια ή τα χρωματιστά που θα χαρίσουν μια ιδιαίτερη πινελιά σε κάθε σου εμφάνιση.

• Αθλητικά παπούτσια

Για το γυμναστήριο και τη βόλτα σου στη φύση επέλεξε ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια με άνετη εφαρμογή και ανατομικούς πάτους. Στα καταστήματα με αθλητικά είδη θα βρεις μια μεγάλη συλλογή σε ανδρικά παπούτσια Nike με σχέδια και χρώματα που θα σε ενθουσιάσουν. Αναζήτησε ακόμη τα χρωματιστά σχέδια στα γυναικεία παπούτσια Nike για τις matchy matchy εμφανίσεις με τους φίλους σου. Τα foammemory υλικά στα αθλητικά παπούτσια θα σου χαρίσουν ένα σταθερό κράτημα και θα απορροφούν τους κραδασμούς, οπότε κάνε μια καλή έρευνα αγοράς για να επιλέξεις το ζευγάρι που απογειώσει το outfit και την αθλητική σου επίδοση.

• Εσπαντρίγιες

Αγαπημένη επιλογή που δεν θα πρέπει να λείπει από καμία συλλογή είναι οι εσπαντρίγιεςΚαι φέτος, στη μόδα πρωταγωνιστούν οι δίπατες εσπαντρίγιες όπου θα χαρίσουν σε κάθε σου έξοδο μια μοναδική εμφάνισηΤα χρώματα που πρωταγωνιστούν φέτος είναι τα παστέλ χρώματα, όπως το λεμονί, το ροζ, το γαλάζιο, το μπεζ και το λευκό. Μπορούν να φορεθούν από τον Απρίλιο μέχρι τις πρώτες μέρες του Οκτωβρίου και να συνδυαστούν με κάθε ρούχο.

• Sneakers

Για την απογευματινή σου βόλτα, τον κυριακάτικο καφέ, το office look ακόμη και για το βραδινό ποτό με τους φίλους σου,τα sneakers είναι η ιδανική επιλογή. Φέτος, στη μόδα πρωταγωνιστούν τα λευκά sneakers με μικρές floral πινελιές για να υποδεχθούμε την άνοιξη με το πιο όμορφο ζευγάρι. Θα βρεις διακριτικές χρωματιστές πινελιές στα κορδόνια και σε άλλα σημεία στα παπούτσια που θα απογειώσουν το outfit σου με μοναδικό τρόπο!

Νεότερη Παλαιότερη