Θρήνος στην κηδεία της 28χρονης Κυριακής που έπεσε νεκρή έξω από το Αστυνομικό Τμήμα


Το νήμα της ζωής της κόπηκε ενώ ζητούσε βοήθεια έξω από ένα αστυνομικό τμήμα. Η 28χρονη Κυριακή, το κορίτσι από τους Αγίους Αναργύρους θα μπει στην λίστα των γυναικών που δολοφονήθηκαν με άγριο τρόπο από κάποιον που την θεωρούσε κτήμα του αλλά και γιατί ενώ ζήτησε βοήθεια από τις αρχές εκείνες δεν ανταποκρίθηκαν.

Η 28χρονη Κυριακή κηδεύτηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (04.04.24) στην εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου με τους δικούς της ανθρώπους να αναρωτιούνται γιατί τους συνέβη αυτό, με τα κλάματα και τον θρήνο να ακούγονται ακόμα και έξω από την εκκλησία.
Ντυμένη νύφη, όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, φορώντας λευκό στεφάνι στα μαλλιά, γονείς, αδέρφια, συγγενείς και φίλοι λύγισαν στην θέα του λευκού φέρετρου.Αδυνατούν να πιστέψουν πως δεν θα ξαναδούν την αγαπημένη τους Κυριακή, που δολοφονήθηκε αβοήθητη και τόσο βάναυσα μπροστά από το φυλάκιο του Αστυνομικού Τμήματος στους Αγίους Αναργύρους. 

Οι τραγικές στιγμές που καταγράφονται στο παρακάτω βίντεο από το ύστατο χαίρε στην αδικοχαμένη Κυριακή, ραγίζουν καρδιές, με όλη την Ελλάδα να παρακολουθεί συγκλονισμένη όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας γύρω από ακόμη μία γυναικοκτονία, την 5η στη σειρά από την έναρξη του 2024.
«Πού το πάνε το παιδί μου; Κούκλα μου, κούκλα, Αγάπη μου, ψυχή μου» ήταν η σπαρακτική κραυγή της μητέρας της 28χρονης, που υποβασταζόμενη από το άλλο παιδί της, την αδερφή της Κυριακής, οδηγεί την κόρη της στην τελευταία της κατοικίας. 

Τα τελευταία λόγια που άκουσε το νεαρό αυτό κορίτσι ήταν απαξιωτικά. Την ώρα που δεχόταν τις μαχαιριές από τον 39χρονο δολοφόνο της πονούσε και ένιωθε απελπιστικά μόνη της. Η 28χρονη Κυριακή άφησε την τελευταία της πνοή το βράδυ της πρωταπριλιάς έξω από ένα αστυνομικό τμήμα όπου είχε προστρέξει για να ζητήσει βοήθεια. Και όλα αυτά έχουν καταγραφεί και κανείς δεν μπορεί να διαψεύσει ότι το κορίτσι αυτό έφυγε λόγω της εγκληματικής αμέλειας που επέδειξαν εκείνοι που θα έπρεπε να την είχαν προστατεύσει.  

Νεότερη Παλαιότερη