Στα δικαστήρια ο 39χρονος που δολοφόνησε την ΚυριακήΣτα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων οδηγήθηκε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι της Πέμπτης ο 39χρονος κατηγορούμενος για τη βάναυση δολοφονία της 28χρονης Κυριακής το βράδυ της Δευτέρας έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων. Ο δράστης της άγριας γυναικοκτονίας στους Αγίους Αναργύρους οδηγήθηκε στα δικαστήρια υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, προκειμένου να απολογηθεί.

Μάλιστα, σημειώθηκε ένταση, όταν συγκεντρωμένοι έξω από το κτίριο 9, για άλλη υπόθεση από αυτήν της γυναικοκτονίας της άτυχης Κυριακής, συνεπλάκησαν με τις αστυνομικές δυνάμεις που ήταν στην είσοδο του κτιρίου. Οι συγκεντρωμένοι προσπάθησαν να εισέλθουν στο κτίριο, όπου απολογείται ο 39χρονος και οι αστυνομικοί τους απώθησαν με μία φυσουνιά.

Ο κατηγορούμενος αναμένεται να καταθέσει υπόμνημα δια των συνηγόρων και να ζητήσει τη διενέργεια ψυχιατριακής πραγματογνωμοσύνης.

Υπενθυμίζεται πως μετά τη σύλληψή του ζήτησε ο ίδιος να μεταφερθεί σε ψυχιατρική κλινική, όπου παράμεινε μόλις λίγες ώρες και κατόπιν πήρε εξιτήριο, καθώς οι γιατροί δεν βρήκαν λόγο κράτησής του εκεί.  Τα πρώτα λόγια του γυναικοκτόνου στους γιατρούς, ανατριχιάζουν. «Την ήθελα μόνο δική μου», τους είπε. 

Νεότερη Παλαιότερη