30 χρόνια ΕΡΜΗΣ Ηγουμενίτσας

 


Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη γιορτή του βόλεϊ και του Ερμή Ηγουμενίτσας έχει αρχίσει.


Πλέον μας χωρίζουν λίγα εικοσιτετράωρα από αυτό το ταξίδι στον χρόνο με όχημα τις βολεϊκές αναμνήσεις που συνεχίζει να δημιουργεί εδώ και τρεις δεκαετίες ο Ερμής.

Το Σάββατο 6 Απριλίου το κλειστό γυναστήριο «Αλεξάνδρα Τσιάβου», παρουσία του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού κ. Γιώργου Μαυρωτά και του προέδρου της ΕΟΠΕ κ.Γιώργου Καραμπέτσου, θα υποδεχθούμε και θα τιμήσουμε όλη την ιστορία του βόλεϊ της πόλης μας.

Η μεγάλη γιορτή ξεκινά στις 19:30 (ώρα προσέλευσης 19:00-19:15) κι εκεί θα βραβευτούν (ανά δεκαετίες και γεγονότα σταθμούς) οι πρώτες γενιές που άναψαν την σπίθα του βόλεϊ της πόλης μας, οι αθλήτες και οι αθλήτριες που έχουν φορέσει τη φανέλα του συλλόγου μας και έχουν διακριθεί με αυτήν και φυσικά μια τεράστια προσωπικότητα του ελληνικού βόλεϊ ο Γρηγόρης Ρουσάκης, ενώ θα υπάρχουν και κάποιες ειδικές βραβεύσεις.

Το βράδυ του Σαββάτου η Ηγουμενίτσα τιμά τη βολεϊκή της ιστορία σε μια μοναδική εκδήλωση όπου σας περιμένουμε όλους για να θυμηθούμε τα παλιά και να ονειρευτούμε μαζί αυτά που έρχονται.

*Για λόγους ασφαλείας και λόγω των περιορισμένων θέσεων του πάρκινγκ του κλειστού γυμναστηρίου ο χώρος θα χρησιμοποιηθεί για τους επισήμους, τους τεχνικούς και την οργανωτική επιτροπή για τις ανάγκες της εκδήλωσης.


Αθλητικός Σύλλογος Πετοσφαίρισης ΕΡΜΗΣ Ηγουμενίτσας
Νεότερη Παλαιότερη