4+1 must ανοιξιάτικες αγορές

 A closet with clothes and shoesDescription automatically generated

Η άνοιξη είναι γεγονός. Οι μέρες θα μεγαλώνουν και θα ζεσταίνουν όλο και περισσότερο. Η αντικατάσταση των χειμωνιάτικων ρούχων με τα καλοκαιρινά πλησιάζει. Οι επόμενες μέρες είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να επωφεληθείτε από τις προσφορές και να ανανεώσετε τη ντουλάπα σας. Αν αναρωτιέστε ποιες είναι οι αγορές που πρέπει να κάνετε το επόμενο διάστημα, αυτό το άρθρο ήρθε για να σας λύσει την απορία. Πάμε να ανακαλύψουμε μαζί 4+1 must αγορές για αυτή την άνοιξη.


Ανοιξιάτικο Πανωφόρι

Τώρα που ζεσταίνουν οι μέρες θα πρέπει να φυλάξετε τα ζεστά μπουφάν και τα παλτό σας και να τα αντικαταστήσετε με πιο δροσερά πανωφόρια που θα είναι ιδανικά για τις πιο δροσερές μέρες και νύχτες. Αν δεν ξέρετε τι είδους πανωφόρι να επιλέξετε, το σακάκι είναι μία κλασική και στιλάτη επιλογή. Αν αναζητάτε κάτι πιο σύγχρονο και νεανικό μπορείτε να αναζητήσετε ένα over-shirt. Ένα πουκάμισο δηλαδή αλλά από πιο χοντρό και ζεστό ύφασμα που είναι η ιδανική επιλογή για πανωφόρι. Αν πάλι θέλετε την πιο safe και casual λύση, τα Denim jackets θα είναι πάντα η πιο δημοφιλής ανοιξιάτικη επιλογή.


Sneakers

Αν ψάχνετε το κατάλληλο παπούτσι για αυτή την εποχή, ξέρετε καλά ότι τα sneakers είναι η πιο άνετη επιλογή που μπορείτε να κάνετε. Επιλέξτε ένα ζευγάρι σε λευκούς ή ανοιχτόχρωμους τόνους που θα ταιριάξει τέλεια σε όλα τα ανοιξιάτικα σας Outfits. Η φετινή τάση της μόδας προωθεί παπούτσια με άνετο πάτο που παραπέμπουν σε αθλητικά παπούτσια και παρέχουν τρομερή άνεση αλλά και πιο κλασικές γραμμές σε παστέλ συνδυασμούς χρωμάτων.


Φορέματα

Ένα από τα πιο άνετα ρούχα που θα αγοράσετε αυτή την άνοιξη είναι ένα λουλουδάτο φόρεμα. Τα αέρινα φορέματα είναι συνδεδεμένα με την άνοιξη και το καλοκαίρι και είναι το piece που από μόνο του μπορεί να αποτελέσει ένα ολοκληρωμένο outfit. Επιλέξτε έντονα χρώματα, μονόχρωμα ή με σχέδια για τις βραδινές σας βόλτες. Ένα φόρεμα σε λευκό χρώμα  είναι η ιδανική επιλογή για φορέματα παραλίας για τα πρώτα σας μπάνια ή τις ανοιξιάτικες βόλτες δίπλα στη θάλασσα.


Γυαλιά Ηλίου

Το πιο απαραίτητο αξεσουάρ για τις ηλιόλουστες μέρες είναι τα γυαλιά ηλίου. Τα κοκάλινα γυαλιά με έντονο σκελετό σε διάφορα σχήματα είναι η μεγαλύτερη τάση τα τελευταία χρόνια και θα συνεχίσει και φέτος. Τα προηγούμενα χρόνια είδαμε τα μαύρα κοκάλινα γυαλιά σε όλα τα πιθανά σχέδια. Φέτος θα φορεθούν και πιο χρωματιστά γυαλιά με νούμερο ένα τάση τον διάφανο σκελετό. Μια βόλτα για δοκιμή των γυαλιών που σας ταιριάζουν είναι ο ιδανικός τρόπος να επιλέξετε το νέο σας ζευγάρι.


Νεότερη Παλαιότερη