Τι δώρο να κάνω για την γιορτή της μητέρας;

Η μητέρα είναι ο πρώτος άνθρωπος που γνωρίζουμε όταν ερχόμαστε στη ζωή. Βρισκόμαστε 9 μήνες στο σώμα της και αρχίζουμε να επικοινωνούμε πριν καν ακόμα γεννηθούμε. Η μητέρα αρχίζει να χτίζει τα θεμέλια της ζωής μας διδάσκοντας μας αξίες που καλό είναι να κρατήσουμε για όλη μας τη ζωή. Είναι το πρώτο άτομο που εμπιστευόμαστε και μοιραζόμαστε τι μας συμβαίνει. Μεγαλώνοντας σίγουρα θα υπάρξουν και εντάσεις διότι ο καθένας χτίζει τον δικό του χαρακτήρα αλλά θα συνεχίσει να είναι ο άνθρωπος μας. Όσο χρονών και να φτάσουμε, η μητέρα θα παραμείνει το καταφύγιό μας και θα νιώθουμε ασφαλείς για οτιδήποτε μας συμβαίνει. Για όλα αυτά που μας προσφέρει η μαμά, δημιουργήσαμε μια μέρα για να την ευχαριστήσουμε. 

Σκέφτεσαι ποιο θα ήταν το κατάλληλο δώρο για εκείνη και εδώ ερχόμαστε εμείς να σου δώσουμε μερικές ιδέες.

Λουλούδια

Είναι ένα συμβολικό δωράκι που σίγουρα θα το λατρέψει και θα το τοποθετήσει στο αγαπημένο της βάζο. Ο Μάιος είναι ένας μήνας που έχει αρκετή ανθοφορία λόγω άνοιξης και αυτό σημαίνει ότι έχεις και πολλές επιλογές. Μην ξεχνάμε ότι το λουλούδι συμβολίζει την αγάπη και συνήθως τα κάνουμε δώρο σε ανθρώπους που αγαπάμε.

Κόσμημα

Το κόσμημα https://www.annamariamazaraki.gr/el/jewelry είναι από τα αγαπημένα αξεσουάρ της γυναίκας. Σίγουρα θα έχεις πάει στο δωμάτιο της μαμάς σου και θα έχεις προσέξει την τεράστια συλλογή που έχει από κοσμήματα στο μπουντουάρ της. Κολιέ, βραχιόλια, δαχτυλίδια https://www.annamariamazaraki.gr/el/rings .. δεν μπορείς να αποφασίσεις τι να της πάρεις. Θα σου πρότεινα να παρατηρήσεις το στυλ της και να επιλέξεις ένα σετ που θα ταιριάζει με το προσωπικό της και θα την ανανεώνει.

Μασάζ

Σίγουρα νιώθει κουρασμένη καθώς όλη μέρα εκτός από την εργασίας της, έχει κι άλλες δουλειές είτε εντός είτε εκτός σπιτιού. Μια τέτοια καθημερινότητα είναι αρκετά κουραστική με αποτέλεσμα μερικές φορές να νιώθει πιασμένη. Αν και αυτή η ημέρα είναι αφιερωμένη στη μητέρα, και ο πατέρας ακολουθεί μια ίδια καθημερινότητα οπότε θα σου πρότεινα να κλείσεις ένα πακέτο μασάζ, το οποίο θα τους ξεκουράσει και θα τους ανανεώσει.

Κορνίζα

Πήγαινε σε ένα φωτογραφείο και εκτύπωσε μια αγαπημένη σου φωτογραφία μαζί της. Έπειτα αγόρασε μια κορνίζα στις ίδιες διαστάσεις και τοποθέτησε την φωτογραφία. Αυτό το δώρο θα την συγκινήσει πολύ και δεν θα την βγάλει ποτέ από τον τοίχο.

Αυτά είναι μερικά από τα δώρα που μπορείς να κάνεις στην μητέρα σου. Το πιο σημαντικό όμως από αυτά είναι η αγάπη που της δίνεις καθημερινά. Είναι ένα δώρο που δεν το ανταλλάζει με τίποτα!


Νεότερη Παλαιότερη