Σοβαρή βλάβη σημειώθηκε σήμερα στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης που τροφοδοτεί τον οικισμό της Βρυσέλλας και την περιοχή κάμπος Ελαίας, με αποτέλεσμα τη διακοπή της υδροδότησης στις συγκεκριμένες περιοχές.
Άμεσα ο Δήμος Φιλιατών κινητοποίησε το συνεργείο τεχνικών του, το οποίο βρίσκεται ήδη στο σημείο, πραγματοποιώντας εκσκαφές και εργασίες εντοπισμού και αποκατάστασης της βλάβης.
Οι εργασίες γίνονται με αυξημένη σοβαρότητα και επιμέλεια, ώστε να αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατό η παροχή νερού, έχοντας ως πρωταρχικό μέλημα την ομαλή και ασφαλή υδροδότηση των κατοίκων.
Ο Δήμος Φιλιατών ευχαριστεί τους πολίτες για την κατανόηση και την υπομονή τους, τονίζοντας ότι βρίσκεται σε διαρκή επιφυλακή για την αντιμετώπιση τυχόν έκτακτων ζητημάτων που αφορούν την ποιότητα ζωής στην περιοχή.