Φτιάξτε τη καλοκαιρινή σας ντουλάπα με 4 κομμάτια

A white top and orange pants and a straw bag and sunglasses

Description automatically generated

Πλησιάζει το καλοκαίρι και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνουμε μια μικρή προετοιμασία στη ντουλάπα μας αγοράζοντας μερικά απαραίτητα καλοκαιρινά pieces για να ανανεώσουμε το στιλ μας. Ποια όμως άραγε να είναι αυτά τα κομμάτια που θα μας βοηθήσουν να έχουμε καθημερινά ένα ιδιαίτερο look και θα μας δώσουν την ευκαιρία να πειραματιστούμε με τα outfit που θα δημιουργήσουμε; Παρακάτω θα μπορέσουμε να δούμε την απάντηση σε αυτό το ερώτημα αναλύοντας ποια είναι τα 4 καλοκαιρινά must have σε ρούχα και παπούτσια.

  • Σανδάλια 

Όσον αφορά τα παπούτσια σίγουρα στη καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα πρέπει να υπάρχει ένα τουλάχιστον ζευγάρι δερμάτινα σανδάλια. Είναι άνετα, στιλάτα, δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα και συνδυάζονται με κάθε μας ρούχο. Μπορούμε να τα φορέσουμε με Jean παντελόνια, σορτσάκια, φούστες, φορέματα και κάθε άλλο κομμάτι που περιέχει η ντουλάπα μας. Τα σκανδαλιά επίσης είναι ο ιδανικός μας σύντροφος στις καλοκαιρινές διακοπές καθώς μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι και σε πιο βραδινές εξόδους βοηθώντας μας να δημιουργήσουμε τα πιο in summer looks.

  • Φορέματα με σχέδια 

Μερικά καλοκαιρινά καθημερινά φορέματα https://enzzo.gr/collections/dresses με σχέδια όπως floral, πουά, εμπριμέ κτλ. είναι σίγουρα ένα από τα must have της ντουλάπας μας για να έχουμε μερικά υπέροχα καλοκαιρινά outfit. Τα φορέματα το καλοκαίρι φοριούνται σε καθημερινή βάση μιας και βολεύουν παρά πολύ λόγο της ζέστης. Είναι αέρινα μας, κρατάνε δροσερούς και ταυτόχρονα έχουν μια τσαχπινιά που αναβαθμίζει κάθε μας έξοδο. Πολλά από αυτά τα φορέματα με το κατάλληλο styling πχ ένα ζευγάρι mules, μερικά κοσμήματα όπως κολιέ, σκουλαρίκια, βραχιόλια κτλ. και μια εντυπωσιακή τσάντα μπορούν να μετατραπούν επίσης και στο τέλειο κομμάτι για βραδινές εξόδους.

  • Πουκάμισα 

Ένα από τα πιο trendy κομμάτια που μπορούμε να προσθέσουμε αυτό το καλοκαίρι στη γκαρνταρόμπα μας είναι τα ριγέ πουκάμισα. Τα ριγέ πουκάμισα πρόκειται να γίνουν όπως και πέρσι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν και να φορεθούν από κάθε fashionista δεν γίνεται λοιπόν να χάσουμε την ευκαιρία να προσθέσουμε και εμείς στη συλλογή μας ένα τέτοιο piece. Μια έξυπνη κίνηση που μπορούμε να κάνουμε με τα πουκάμισα μας είναι τα φορέσουμε σε ένα all day outfit όταν πηγαίνουμε στη παραλία βάζοντας το πάνω από το μαγιό σαν ένα έξτρα layer. Φαίνεται αρκετά κομψό και μας δίνει τη δυνατότητα να περάσουμε όλη τη μέρα νιώθοντας stylish με ένα αέρινο και ιδιαίτερο look.

  • Κοστούμια 

Ένα ρούχο που μπορούμε να φορέσουμε σε πιο επίσημες καλοκαιρινές εμφανίσεις πχ μια καλή έξοδο, ένα γάμο, σε μια βραδινή βόλτα στις διακοπές κτλ. είναι το κοστούμι. Στην αγορά μπορούμε να βρούμε αμέτρητα design σε κοντομάνικα κοστούμια γυναικεία τα οποία είναι παρά πολύ chic και κατάλληλα για τις καλοκαιρινές μας εξόδους.


Νεότερη Παλαιότερη