Ετοιμάζεσαι για διακοπές; Όλα όσα χρειάζεται να έχεις μαζί σου!

 

Πλησιάζει επιτέλους το ταξίδι που έχεις οργανώσει εδώ και καιρό; Αν έχεις πλημμυρίσει από χαρά και ενθουσιασμό για τις ημέρες που φθάνουν ξεκίνα να φτιάχνεις τη βαλίτσα σου ώστε να μην σου λείψει τίποτα και να είσαι πάντα λαμπερή. Όποιος και αν είναι ο τελικός σου προορισμός, εσωτερικό ή εξωτερικό, σίγουρα θα δημιουργήσεις νέες εμπειρίες και υπέροχες αναμνήσεις. Πριν ξεκινήσεις να πακετάρεις τα ρούχα και τα παπούτσια σου θα πρέπει να γνωρίζεις τις καιρικές συνθήκες που θα συναντήσεις εκεί ώστε να προετοιμαστείς κατάλληλα για τις διακοπές σου. Δημιούργησε μια λίστα με αξεσουάρ, ρούχα και προσωπικά είδη ώστε να μην λείπει τίποτα από τις διακοπές σου.

  • Πουκάμισα και μπλουζάκια

Το πρώτο πράγμα που θα βάλεις μέσα στην τσάντα σου είναι τα γυναικεία μπλουζάκια. Μπορείς να επιλέξεις μονόχρωμα μπλουζάκια, κοντομάνικα ή μακρυμάνικα και να τα τοποθετήσεις σαν ρολάκια μέσα στην βαλίτσα σου ώστε να μην τσαλακωθούν. Πρόσθεσε μαζί σου τα ιδιαίτερα γυναικεία πουκάμισα https://cloud9byl.gr/poukamiso/ ώστε να δώσεις λίγη λάμψη στην εμφάνισή σου και να σε φωτίζουν όταν τα φοράς.

  • Παντελόνια και τζινάκια

Τα τζιν και τα παντελόνια είναι ογκώδη για τη βαλίτσα οπότε επέλεξε να πάρεις μαζί σου τα αγαπημένα σου τζιν που σε κολακεύουν και νιώθεις άνεση. Μπορείς να τα συνδυάσεις με τα πουκάμισα, τις animal print https://cloud9byl.gr/animal-print/ μπλούζες σου και με πρωτότυπα αξεσουάρ ώστε να έχεις μια κομψή εμφάνιση. Τα παντελόνια αποθήκευσε τα στο κάτω μέρος της βαλίτσας σου ή στον πάτο της τσάντας σου ώστε να μην τσαλακωθούν. 

  • Αξεσουάρ

Τα αξεσουάρ όπως τα κοσμήματα και τα φουλάρια θα δώσουν μια ιδιαίτερη πινελιά στην εμφάνισή σου και θα σε κάνουν να νιώθεις μοναδική. Επειδή τα φουλάρια πιάνουν αρκετό χώρο στη βαλίτσα, φρόντισε να το φοράς κατά τη διάρκεια του ταξιδιού ώστε να έχεις αρκετό ελεύθερο χώρο στην τσάντα σου.

  • Προσωπικά είδη

Τα καλλυντικά, το άρωμα και όλα τα προσωπικά είδη που θα χρειαστείς για το ταξίδι μπορείς να τα αποθηκεύσεις σε ένα νεσεσέρ ώστε να είναι όλα μαζί συγκεντρωμένα. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείς να βρίσκεις με άνεση ότι χρειάζεσαι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Φρόντισε να ετοιμάσεις το τσαντάκι λίγο πριν την αναχώρηση σου ώστε να βάλεις τα πράγματα που χρησιμοποιείς στην καθημερινότητά σου χωρίς να ξεχάσεις κάποιο.

Αν θέλεις να έχεις μαζί σου μια δερμάτινη τσάντα σου ή ένα backpack φρόντισε να τα αποθηκεύσεις σε μια ειδική θήκη ώστε να είναι προστατευμένα και να μπορείς να τα φορέσεις όποτε επιθυμείς. Αν η βαλίτσα σου είναι μικρή, επέλεξε πολύ προσεχτικά τι θα πάρεις μαζί σου ώστε να μην λείψει τίποτα από τις υπέροχες διακοπές σου!


Νεότερη Παλαιότερη