4 διαχρονικά και ευέλικτα all-day καλοκαιρινά σύνολα

 





Το καλοκαίρι είναι αδύνατον να μένουμε σε έναν χώρο συνέχεια, η επιθυμία μας είναι να είμαστε έξω, να απολαμβάνουμε την ημέρα και τη νύχτα, γι’ αυτό γυναικεία ρούχα που καλύπτουν την ανάγκη για all-day σύνολα μας γίνονται τώρα απαραίτητα. Στη wish list σας πρέπει να μπουν κομμάτια που είναι διαχρονικά, ευέλικτα, έχουν άψογη εφαρμογή πάνω σας και γίνονται dress up με λίγα αξεσουάρ που θα έχετε φυλαγμένα στο συρτάρι του γραφείου ή στο αμάξι σας. 


Ένα τέτοιο ρούχο είναι η ολόσωμη φόρμα, από λινό και βισκόζη, με λάστιχο στη μέση. Τα παραπάνω χαρακτηριστικά προδίδουν αμέσως το πόσο άνετα θα αισθάνεστε με αυτό το one-piece όλη την ημέρα. Το πρωί θα το φοράτε με τα σανδάλια σας και το βράδυ θα προσθέτετε απλά μια ζώνη και το clutch bag σας.


Από τα φορέματα ένα μίνι σε ζωηρή απόχρωση, όπως είναι η royal blue, είναι το ιδανικό. Δώστε και πάλι προσοχή στο ύφασμα, ένα κομμάτι από λυοσέλ αποτελεί την εγγύηση για δροσερή και ανάλαφρη αίσθηση στο σώμα. Μπορείτε να ξεκινήσετε την ημέρα σας με sneakers και το βράδυ να τα αλλάξετε με ένα ζευγάρι πέδιλα και να ολοκληρώσετε με chunky κολιέ ή statement σκουλαρίκια. 


Ένα σύνολο για να θεωρηθεί all-day αρκεί να περιλαμβάνει μια elevated μπλούζα. Ίσως, ένα item που θα αποτυπώνει ρετρό μοτίβα -ωδή στο παρελθόν- θα θυμίζει ρούχο χολυγουντιανής ηθοποιού, για να δημιουργεί outfits με νοσταλγική διάθεση. Ένα αέρινο εμπριμέ τοπ με κεντητές τιράντες που θα συνδυάζεται με απαλό, λευκό ψηλόμεσο wide leg παντελόνι για μέρες που θα κλείνουν σε κάποια ταράτσα ή σε ένα υπαίθριο θέατρο. 


Για πιο bold και τολμηρή εμφάνιση προτείνουμε να επιλέξετε animal print. Αυτό το pattern, αφού μπορεί να φορεθεί όλον τον χρόνο, σίγουρα μπορεί να φορεθεί και όλη την ημέρα. Key-item η μίντι φούστα με συνδυασμό zebra και leopard skin που μπορείτε να την ταιριάξετε με τουνίκ και σανδάλια ή με ένα lingerie top και τις εσπαντρίγιες σας.


Ξεκινήστε από τώρα να αναζητάτε κομμάτια passepartout που θα σας ακολουθούν σε κάθε περίσταση επιβεβαιώνοντας την κομψότητά τους. Εκείνα που υπερβαίνουν τα trends και μεταμορφώνονται με ένα μόνο αξεσουάρ. Wardrobe essentials που θα έχουν ξεχωριστή θέση στη βαλίτσα σας, γιατί θα κάνετε αμέτρητους συνδυασμούς και θα μένει παράλληλα χώρος, για να φυλάξετε σουβενίρ για την επιστροφή. Τα διαχρονικά & ευέλικτα all-day καλοκαιρινά σύνολα που θα γίνουν μέρος της καθημερινότητάς σας. 


Νεότερη Παλαιότερη