Όμορφες ιδέες για δώρα βάπτισης


A gift box with a bow and letters on it

Description automatically generated


Το καλοκαίρι έφτασε και όπως κάθε χρόνο ξεκινάνε τα μυστήρια, οι γάμοι και οι βαπτίσεις. Στους γάμους πλέον έχει καθιερωθεί να δίνουμε χρήματα στο νέο ζευγάρι για να τους βοηθήσει σε μελλοντικές εκκρεμότητες και ανάγκες. Στις βαπτίσεις όμως συνηθίζουμε να παίρνουμε δωράκια για το μωρό. Αν προβληματίζεστε για το τι να πάρετε, έχουμε συγκεντρώσει για εσάς κάποιες πρακτικές και ιδιαίτερες ιδέες για το τέλειο δώρο βάπτισης. 


Σετ φαγητού

Μία από τις πιο πρωτότυπες και πρακτικές επιλογές δώρου για τη βάπτιση ενός μωρού που θα το κρατήσει και θα το χρησιμοποιεί για χρόνια είναι ένα σετ φαγητού. Σε πολλά καταστήματα, θα βρείτε έτοιμα θεματικά σετ εμπνευσμένα από παιδικές σειρές και ταινίες, το ζωικό βασίλειο και διάφορα άλλα σχέδια που θα ενθουσιάσουν τους μικρούς μας φίλους. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε σετ που να αποτελούνται από πιάτα ποτήρια ή/ και μαχαιροπίρουνα. 

Καλοκαιρινά είδη

Λόγω εποχής,  πιο άμεσα αξιοποιήσιμο δώρο, είναι οτιδήποτε έχει να κάνει με καλοκαιρινά είδη. Μπορείτε να επιλέξετε μεμονωμένα είδη και να δημιουργήσετε ένα υπέροχο σετ παραλίας. Επιλέξτε βρεφικά μαγιό για αγόρια και βρεφικά μαγιό για κορίτσια σε υπέροχα καλοκαιρινά χρώματα και χαριτωμένα σχέδια. Προσθέστε μία πετσέτα με κουκούλα που είναι η πιο πρακτική λύση για κάθε μανούλα και το μωρό της. Επιπλέον μπορείτε να συμπεριλάβετε γυαλιά ηλίου για μωρά, όμορφα και άνετα καλοκαιρινά πέδιλα, και ένα βρεφικό καπέλο σε ανοιχτά χρώματα.

Βρεφικά λευκά είδη

Ένα ακόμα σετ που μπορείτε να δημιουργήσετε εσείς επιλέγοντας ανάμεσα σε μεγάλη ποικιλία ειδών είναι τα λευκά είδη. Επιλέξτε σεντόνια για την κούνια του μωρού σε υπέροχα σχέδια και χρώματα και συνδυάστε τα με μαξιλαροθήκες ή παπλωματοθήκες σε ίδια παλέτα χρωμάτων και σχεδίων. Μία αρκετά δημοφιλής και όμορφη επιλογή τα τελευταία χρόνια, είναι οι πάντες κούνιας. Θα τις βρείτε να κυκλοφορούν σε αμέτρητα σχέδια και σχήματα και η χρήση τους πέρα από διακοσμητική είναι και αρκετά πρακτική για την ασφάλεια του μωρού σας.


Αν η μανούλα ή ο μπαμπάς του μωρού είναι κάποιο κοντινό σας πρόσωπο, μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε μαζί τους και να τους ρωτήσετε για τις τωρινές ή τις μελλοντικές ανάγκες του μωρού. Πολλές φορές, ειδικά αν εσείς οι ίδιοι δε είστε γονείς, μπορεί να αγνοείτε την ύπαρξη κάποιου απαραίτητου είδους για το μωρό και εκείνοι να σας δώσουν κάποια ιδέα που να διευκολύνει την επιλογή του τέλειου δώρου. Έτσι, θα ξέρετε εξ αρχής ότι αυτό που πρόκειται να αγοράσετε θα είναι κάτι που πραγματικά χρειάζεται και θα χρησιμοποιήσει το μωράκι και η οικογένειά του.


Νεότερη Παλαιότερη