4 καλοκαιρινά παπούτσια που δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή μας!

 


Σίγουρα και εσείς θέλετε καθόλη τη διάρκεια του χρόνου να μπορείτε να δημιουργείτε ολοκληρωμένα outfits και να κάνετε ένα μοντέρνο και ιδιαίτερο styling σε κάθε σας εμφάνιση. Μεγάλο ρόλο στις εμφανίσεις σας βέβαια δεν παίζουν μόνο τα ρούχα αλλά και τα παπούτσια και μιας και πλησιάζει το καλοκαίρι είναι η καλύτερη περίοδος να δούμε ποια είναι αυτά τα summer shoes που θα σας φανούν απολύτως χρήσιμα στις φετινές σας διακοπές.


  • Σανδάλια δερμάτινα γυναικεία 

Ένα ζευγάρι σανδάλια γυναικεία δερμάτινα είναι πραγματικά το απόλυτο must have του καλοκαιριού. Όλες οι γυναίκες στις καλοκαιρινές μας εξόδους έχουμε ένα ποιοτικό δερμάτινο ζευγάρι σανδάλια καθώς εκτός από το ότι είναι απολύτως άνετα είναι στιλάτα και chic. Τα σανδάλια έχουν το μεγάλο πλεονέκτημα είναι παρά πολύ βολικά και μπορούν να συνδυαστούν με κάθε κομμάτι μας όπως πιο καθημερινά ρούχα πχ σορτσάκια, φούστες, τζιν παντελόνια αλλά και φορέματα για πιο βραδινές εξόδους. Δεν γίνεται λοιπόν ένα τέτοιο ζευγάρι να λείπει από τη δίκη σας συλλογή αυτό το καλοκαίρι.


  • Πέδιλα 

Για τις πιο επίσημες εξόδους σας αυτό το καλοκαίρι, το ζευγάρι που θα χρειαστείτε είναι τα πέδιλα γυναικεία. Ένα ζευγάρι πέδιλα με τακούνι είναι μια από τις πιο κομψές και ιδιαίτερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε για να βγείτε μια καλοκαιρινή βόλτα σε ένα μπαρ ή ένα εστιατόριο, να πάτε σε μια βάφτιση ή ένα γάμο και φυσικά να είστε σικάτη στις νυχτερινές εξόδους σας στις διακοπές.


  • Clogs

Ένα παπούτσι το οποίο αυτό το καλοκαίρι θα φορεθεί παρά πολύ και θα αποτελέσει μια από τις σημαντικότερες τάσεις της σεζόν είναι τα clogs. Ένα ζευγάρι για πιο καθημερινές εμφανίσεις και απλά looks το οποίο θα σας δώσει την ευκαιρία να αναδείξετε την fashionista που κρύβετε μέσα σας και τις τέλειες γνώσεις σας επάνω στη μόδα. Αν λοιπόν θέλετε να συμβαδίζετε και φέτος με το κάθε trend τότε σίγουρα η αγορά που έχετε να κάνετε σε παπούτσια δεν είναι άλλη από τα clogs.


  • Sneakers 

Ακόμα και το καλοκαίρι είναι σίγουρο ότι θα χρειαστούμε αρκετές φορές τα sneakers μας. Τα sneakers είναι ένα ζευγάρι που μας βοηθά να χτίσουμε το outfit κάθε εποχή του χρόνου και πραγματικά μας λύνει τα χέρια. Ένα λευκό ζευγάρι sneakers θα σας φανεί λοιπόν πολύ χρήσιμο για να φτιάξετε ένα office look, για να κάνετε τη γυμναστική σας αλλά και να κάνετε άνετα καθημερινές δουλειές όπως αγορές, βόλτα με τη παρέα κτλ. 


Νεότερη Παλαιότερη

Breaking Ticker